?Han som nu Àlskar att plugga matte?

Tags:

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Nu var det dags igen , dags för att göra en ny tenta i Matte b-kursen , nu var det fjÀrde gÄngen gillt att lyckas med den. Min flickvÀn hade lovat att hjÀlpa mig med att plugga lite.
Det hÀr var i augusti 2000 sÄ det var varmt och gott sÄ vi satt ute pÄ hennes balkong mitt inne i stan.
Usch vad jag hatar andragradsekvationer men hon hjÀlpte mig riktigt bra om min belöning var varje gÄng att jag skulle fÄ en puss. SÄ det gÀllde att vara duktig. Klockan var nÄgon gÄng vid tvÄtiden sÄ det var för en gÄng skull varmt ute sÄ sÄ jag tog v mig tröjan. Efter har trÀnat ett bra tag pÄ gym sÄ hade man fÄtt muskler nu , och det gillade hon. NÄgot som var extra skönt var nÀr hon pillade och sög pÄ mina pircingar i bröstvÄrtorna , det Àr sÄ skönt. Hon börja ocksÄ tycka det var lite varmt sÄ hon tog ocksÄ av sig tröja sÄ man fick se hennes ljuva bruna fina kropp med dessa fina, ljusbruna stora bröst , som jag bara Àlskade och kÀnna, bita och smaka pÄ.
Duktigt sÄ hon nÀr jag lyckades med ytterligare ett tal. Vad gör man inte för att fÄ en puss tÀnkte jag.
SÄ jag böjde mig över det vita runda bordet vi satt vid och kysste henne. Fast den hÀr gÄngen var det lite mer Àn en kort liten puss och man var inte sen att hÀnga pÄ . Vi satt och kysstes och lekte med vÄra tungor.
Sedan kÀnner jag hennes hand smeka mig pÄ mina shorts pÄ insidan lÄret.
Flyttade mig nÀrmare för att börja kÀnna pÄ hennes stora bröst, smekte pÄ utsidan BH:n Men nu tyckte jag att det var dags att slÀppa ut brösten i det fria och för en gÄngs skull sÄ nÀr jag skulle lossa BH:n sÄ lyckades jag pÄ första försöket. Hennes nu intensiva smekande pÄ mitt lÄr gjorde att min penis nu var i ett praktstÄnd och bara lÀngtade att fÄ komma ur mina shorts och kalsonger , tog en paus i kyssandet och tittade djupt in i hennes ögon och hon fattade vinken sÄ hon böjde sig framÄt och började lossa min shorts ??.och mina kalsonger smekte försiktigt mitt stÄnd kÀnde sedan hur hon försiktigt började leka med sin tunga pÄ mitt ollon . Äh var underbart det kÀndes , nu tog hon in hela den i hennes mun , böjde huvudet bakÄt sittandes stolen och stönade högt och bara njöt. Först dÄ reflekterade jag att vi satt utomhus pÄ femte vÄningen med lÀgenheter mitt emot och folk som gick nedanför och fullsatta bussar som gick precis nedanför. I och med att det var sÄ varmt var det vÀldigt mycket folk ute men det brydde jag mig inte om just dÄ utan bara njöt av den underbara behandlingen jag fick. Nu kÀnde jag att det var inte bara jag som skulle ha det skönt utan stÀllde mig upp och lyfte upp henne pÄ det lilla plastbordet , som tur var sÄ hade det bordet stÄlben sÄ det var trots allt lite stabilt. DÀr satt hon uppe pÄ det bordet utan BH eller nÄgot upptill pÄ kroppen men det var synd att hon hade den korta kjolen pÄ sig. Satte mig pÄ knÀ framför henne sÄ jag sÄg rÀtt in mellan hennes lÄr. Lirkade försiktigt av henne först kjolen , sedan de smÄ svarta trosorna, dÀr satt hon pÄ bordet helt splitter naken , och helt nyrakad , hon visste om hur mycket jag tycker om nÀr hon Àr rakad. Lekte först med fingret precis vid skÄran samtidigt som jag lutade mig framÄt och började slicka henne frÄn knÀt och försiktigt in mot hennes blanka fitta , men precis nÀr tungan kom fram sÄ hoppade jag över till andra lÄret och lekte med tungan ut till knÀt .hörde hur hon började gny lite försiktigt nu.
Men nu skulle jag inte lÄta henne vÀnta lÀngre utan börja slicka henne försiktigt, drog tungan uppifrÄn början av skÄran och ner till öppningen , lekte med tungan precis vid öppningen, stack in tungan i den blöta rinnande öppningen, och nu gick hennes kvidande till mer stönljud började slicka hennes klitoris , suger lite försiktigt och sluter munner kring den och leker med tungan precis under klitoris som jag vet att hon tycker Àr jÀtteskönt. Nu kÀnde jag att hon började darra lite precis som nÀr det gör innan det gÄr för henne samt att man hörde att stönandet blev högre och tÀtare , dÄ tog jag det lite lugnare. Gillar och ha kontroll över det hela , sÄ snabbt skulle det inte gÄ för henne. Hon hatar nÀr jag retas och drar ut pÄ det hela precis nÀr det skall gÄ för henne. Började slicka igen och nÀr man kÀnde att det skulle gÄ för henne sÄ slutade jag igen nu sÄg man att hon var helt frustrerad. Tredje gÄngen gillt tÀnkte jag sÄ började igen och slicka försiktigt och ökade tempot rejÀlt och den hÀr gÄngen slutade jag inte och nu var hon nÀra och sÄ gick det och man hörde ett högt stön. Vi levde helt i vÄran egna vÀrld utan att ha en tanke pÄ att det gick folk nedanför. Efter ett litet tag sÄ tittade hon pÄ mig igen och man sÄ kÄtheten i hennes ögon och hon drog upp mig frÄn golvet och började dra i min penis igen och den var inte sen pÄ att reagera utan nu var det ett praktstÄnd. Det bordet hon satt pÄ var helt i perfekt höjd för mig. Hon tog tag och mig och kysste mig samtidigt som hon drog mig nÀrmare henne och förde in min penis mot hennes fortfarande jÀtteblöta hÄl. Den gled in med ett underbart ljud och vi stönade bÄda av den ljuva kÀnslan som uppstod. NÀr jag stod dÀr och förde min penis in och ut halvlÄngtsamt sÄ tittade hon mig i ögonen med ett leende pÄ lÀpparna och viskade att lite lÀngre upp pÄ gatan pÄ i en lÀgenhet markplan sÄ stod en man och tittade pÄ oss frÄn hans balkong. Plötsligt gick han in. Vi bÄda blev Ànnu kÄtare av detta att det var nÄgon som sÄg pÄ oss sÄ jag ökade tempot och vi stönade Ànnu högre. Men nu kom han ut igen pÄ sin altan nu med sin fru och det sÄg ut som det var en man till som stod dÀr. Theres tittade mycket noggrannare den hÀr gÄngen , kunde inte sjÀlv se nÄgot pÄ grund av att jag stod med ryggen Ät det hÄllet. Och nu sÄg de att vi sÄg dem sÄ de gick raskt in. (undrar om vi inspirerade dem tro för de kom inte ut nÄgot mer . KÀnde nu att den underbara kÀnslan sprida sig i min kropp , vi var sÄ otroligt kÄta av att nÄgra hade sett oss. Vi började kyssas vÀldigt intensivt och samtidigt kÀnde jag att nu Àr det vÀldigt nÀra, med ett högt stön sÄ sprutade jag lÄngt in i henne, och det kÀndes som det aldrig skulle ta slut.
Böjde mig över henne och dĂ€r hon lĂ„g pĂ„ det bordet och viskade i hennes öra ?Älskar dig?
Hur gick tentan pÄ Matten kanske ni undrar , gissa tre gÄnger det var juh inte lÀtt att sitta och skriva ett matteprov nÀr man satt och tÀnkte pÄ hur man hade pluggat till det provet.