Chefen och vÄr dotter

Omröstning: 1.3/10 (3 röster lagda)

NÀr min chef trÀffade vÄr dotter
Jag hade aldrig varit sÀrskilt förtjust i min chef Lennart. Han var i min Älder, dvs cirka 55 Är men betydligt mindre vÀlbevarad. Han hade Ätminstone 15 kilos övervikt, kal hjÀssa sÄ nÀr som pÄ sidorna och gav ofta ifrÄn sig en frÀn doft av intorkad svett. Saken blev inte bÀttre av att han var arrogant och ofta lite nedlÄtande, sÀrskilt mot den kvinnliga personalen. Han var gift och hade tvÄ vuxna söner. MÄnga kvinnor pÄ jobbet Àcklades lite av honom och hans överlÀgsna personlighet, han var van att fÄ som han ville och det hade hÀnt att han tafsade pÄ sin personal. Lennart var inte den trogna typen. Han var notoriskt otrogen och pÄ vÄra mÄnga mÀssresor till bland annat Tyskland och Polen var det mer regel Àn undantag att han besökte en eller flera prostituerade.
SjÀlv var jag, liksom Lennart gift. Jag levde ett ganska knapert men lyckligt Àktenskap med min fru Berit och vÄr dotter Linda, som gick i grundskolans Ärskurs Ätta. Linda var vÄr ögonsten. Det var det enda barnet vi lyckats fÄ och det hade tagit mÄnga Är innan Berit blev gravid. Berit hade pÄ Àldre dagar pÄbörjat en gammal dröm, nÀmligen att studera till sjuksköterska. Hon hade fÄtt tjÀnstledigt i tre Är och vi var dÀrför vÀldigt beroende av min inkomst. Det var dÄ drÄpslaget kom.
Mitt företag hade börjat gÄ sÀmre och personal mÄste sÀgas upp, jag var en av dem. Detta fick vi reda pÄ under ett fredagsmöte och stÀmningen var inte precis pÄ topp. EfterÄt kallade dock Lennart in mig pÄ sitt rum och sa att mitt jobb kanske kunde gÄ att rÀdda, men att det berodde pÄ.
- Beror pÄ vad? FrÄgade jag Lennart med nya förhoppningar i tankarna.
- Din dotter börjar bli en riktigt söt liten ung kvinna, log Lennart.
- Ja, Ären gÄr svarade jag försiktigt, men ville ÄtergÄ till Àmnet.
- Du mÄste ju förstÄ att om jag ordar sÄ att du fÄr vara kvar sÄ vill jag ha nÄgot i gengÀld, sa Lennart.
- Absolut, svarade jag. Jag kommer att stÄ i evig tacksamhetsskuld. Du vet ju att Berit pluggar och att vi nu bara lever pÄ min inkomst.
- Ja, precis sa Lennart. Jag vet ju det. Jag vill ha henne, Linda alltsÄ! En helkvÀll med henne.
- Vad menar du?? Stammade jag, fast jag började ana orÄd.
- Jag vill att hon blir min för en kvÀll Lasse. Att jag fÄr förföra henne och ge henne en ordentlig lektion i kÀrlekens och erotikens anda, skrattade han.
- Jag var mÄllös. Vilken svin. VÄr dotter. Att bara tÀnka tanken Àcklade mig. Att anvÀnda vÄr dotter som en handelsvara. Det var ju inte klokt.
- Du fÄr en dag pÄ dig att fundera, sa Lennart. I morgon vill jag ha besked och i sÄ fall trÀffa henne direkt, annars vÀntar uppsÀgning.
Under middagen senare pÄ kvÀllen tog jag upp, först uppsÀgningarna och sedan chefens ultimatum. Berit blev förskrÀckt och upprörd. Hon hade hört mina historier om Lennart och visste vilken nedvÀrderande mansgris han var. Hennes första reaktion var att sluta plugga.
- Men mamma, det har ju varit din dröm i alla Är att bli sjuksköterska. Du ska vÀl inte lÄta den dÀr idioten fÄ förstöra det, sa Linda.
- Jag mÄste ju, sa Berit. Inte ska det svinet fÄ röra dig! Du som inte ens har haft nÄgon pojkvÀn överhuvudtaget.
- Jag vet mamma, sa Linda. Men det kanske inte Àr sÄ farligt. Han kanske nöjer sig med lite pussar och kramar. Vem vet, han kanske Àr riktigt romantisk, log Linda. Jag tror jag vill göra detta för er mamma och pappa. SÄ att han inte förstör era liv. Jag kanske till och med kan lÀra mig nÄgot, log Linda lite generat.
Linda, som var vÄrt enda barn, hade alltid varit familjens solstrÄle. Vi hade i alla Är stöttat henne och hjÀlpt henne ta sig till och frÄn trÀningar och tÀvlingar i bÄde ridning och innebandy. Nu pÄ högstadiet hade hon börjat plugga allt mer och var riktigt duktig och mÄlmedveten. Vi hade alltid försökt uppfostra henne att bli sjÀlvstÀndig och att kunna fatta egna beslut. MÄlmedveten som hon var sÄ hade det dÀr med killar fÄtt vÀnta. Nog hade hon vÀl kysst nÄgon pÄ klassfester och nÀr de spelat sanning eller konsekvens men hon hade aldrig haft nÄgon kille. Nu satt hon alltsÄ hÀr vid matbordet, med sitt söta, lite frÀkniga, ungdomliga ansikte, lÄnga blonda hÄr, smal men med begynnande kvinnliga former och sa att hon kunde tÀnka sig att lÄta min chef knulla henne. Jag hade aldrig ens tÀnkt i banorna att min dotter nÄgonsin skulle ha sex överhuvud taget, inte ens men nÄgon jÀmnÄrig tonÄrskille. Hon var ju min lilla flicka och jag vet ju vilka djur vi killar kan vara, inte ville jag att min dotter skulle utsÀttas för ett sÄdant djur. Jag tvekade men sa att det var hennes beslut.
- Är du sĂ€ker? FrĂ„gade Berit och jag i kör fullstĂ€ndigt omtumlade av alla tankar.
- Vi vill ju inte att du ska kÀnna dig tvingad Linda. Vi fixar detta pÄ nÄgot annat sÀtt, sa Berit.
- Absolut, sa jag. Detta handlar ju om utpressning.
- Det Àr ok, sa Linda. Jag ser inte fram emot det precis, han Àr ju inte frÀsch om man sÀger sÄ. Men jag vill hjÀlpa er. Jag lovar, det Àr ok, sa hon.
- Ja men han fÄr banne mig komma hit i sÄ fall, sa Berit. Jag tÀnker inte slÀppa ivÀg dig ensam med det dÀr svinet. Vill han trÀffa dig sÄ fÄr han komma hit dÀr du Àr trygg med oss, fortsatte hon.
- Absolut sa jag. HÀr Àr du pÄ hemmaplan, fyllde jag i. HÀr kan du sÀga ifrÄn sÄ fort det blir för obehagligt.
PÄ lördagsmorgonen ringde jag Lennart och sa att han var vÀlkommen hit kl.18.00 Han blev övervÀldigad och förvÄnad.
- SÄ du lÄter mig fÄ din lilla horunge, skrattade han.
- Hon har sjÀlv beslutat sa jag.
Klockan blev sex och en dörr smÀllde igen frÄn en taxi utanför vÄrt radhus. Strax dÀrpÄ ringde det pÄ dörren.
- Du Àr punktlig, sa jag nÀr jag vÀlkomnade Lennart in. SjÀlvklart log Lennart. Han luktade lite sprit och billigt rakvatten. Jag följde honom in i hallen dÀr Berit vÀntade.
- Vill du ha en öl? FrÄgade Berit.
- Visst, tackade Lennart. Jag tog mig en stÀnkare innan jag for men det ska nog gÄ ner, flÄsade han. Lennart och jag satte oss i soffan i vardagsrummet och Berit kom in med varsin Budweiser. Lennart pustade till nÀr han satte sig och knÀna knakade av den tunga kroppen. KvÀllen till Àra hade han försökt klÀ upp sig och hade ett par khakichinos, en grön skjorta och en gul slips. NÀr han satt dÀr och klunkade pÄ sin öl hamnade slipsen lite snett och mellan skjortknapparna spÀnde den stora magen och man sÄg hans hÄriga hud.
- Burp, rapade Lennart osmakligt. SĂ„ var har ni offret, sa han undrande.
- Hon har precis duschat och hÄller pÄ att göra sig i ordning, försÀkrade Berit.
BĂ„de min fru och jag kĂ€nde oss vĂ€ldigt illa till mods och undrade hur detta skulle sluta. Vi skĂ€mdes över Lennarts osmakliga sĂ€tt att utnyttja sin makt och att vi skulle fĂ„ vara med om att vĂ„r solstrĂ„le skulle utsĂ€ttas för en sĂ„n gris. DĂ„ kom Linda ner för trappan. Hon hade verkligen gjort sig i ordning och sĂ„g ut som nĂ€r hon gĂ„r pĂ„ skoldisco. PĂ„ sig hade hon sina vita tajta stretchbyxor och en vit, kortĂ€rmad topp som slutade strax ovanför naveln och hade en svart text över brösten som löd "DKNY". Hennes bröst som precis hade börjat vĂ€xa, kunde anas vara smĂ„ och toppiga under den tajta toppen. Sitt hĂ„r hade hon satt upp i en hĂ€stsvans och man kunde se en svag, diskret sminkning av hennes lĂ€ppar och lite svart mascara rumt hennes blĂ„a ögon. PĂ„ kinderna satt lite glitter. NĂ€r hon stigit ner frĂ„n trappan sĂ„g jag att hennes trosor lyste under de nĂ€st intill genomskinliga byxorna. Även trosorna var vita och sĂ„vitt jag kunde se var de av spets och med g
- string.
- Wow, sa Lennart drömskt. Vilken tjej du blivit! En riktig liten kvinna, berömde han Linda
- Tack, rodnade Linda lite blygt. NÀr jag sÄg dig sist var du sÄ hÀr liten, fortstte Lennart och gestikulerade med hela armen. Kom och sÀtt dig hÀr vett jag, sa Lennart. SÄ kan du fÄ smaka lite öl. Linda satte sig bredvid Lennart och han lade med ens armen om hennes axlar. Med andra handen tog han ölen och höjde den till hennes lÀppar.
- Ta vett jag! Linda tog nÄgra klunkar av Lennarts öl.
- Åhhhh, vad gott du luktar, sa Lennart och begravde sin nĂ€sa i hennes hĂ„r, samtidigt som han tog ett djupt andetag. Vi fortsatte prata lite och dricka i vardagsrummet en stund till och man mĂ€rkte att stĂ€mningen lĂ€ttade i takt med alkoholen. Lennart var kĂ€nd för att dricka en hel del men Linda som var ung och spĂ€d tĂ„lde inte sĂ„ mycket och man mĂ€rkte att hennes nervositet och blyghet lĂ€ttade allt eftersom. Jag tĂ€nkte, det Ă€r kanske lika bra att hon smakar lite öl, det kanske blir lĂ€ttare för henne.
- Kan du inte visa mig ditt rum? FrÄgade Lennart Linda nyfiket efter en stund som faktiskt blivit riktigt trevlig.
- Visst, sa Linda och man mÀrkte att hennes nervositet slÀppt.
- Kom med upp sÄ ska jag visa dig, sa Linda och tog till och med Lennart i handen och ledde honom upp för trappan. Berit och jag följde efter. Vi ville inte lÀmna Lennart som skulle ha kunnat vara Lindas farfar ensam med vÄr dotter.
Lindas rum sÄg ut som de flesta flickrum. En smal, vit sÀng inbÀddad med ett vitt, virkat överkast som Lindas mormor virkat. SÀngen hade flera gosedjur och kuddar och ovanför den var vÀggen tapetserad med planscher pÄ pojkband som Take That och Back Street Boys. Hon hade ocksÄ ett vitt skrivbord fylld av tidningar som Frida och Veckorevyn. KvÀllens par slog sig ner i sÀngen, jag satte mig försiktigt pÄ skrivbordet och Berit intog skrivbordsstolen.

- SÄ mysigt du har det, sa Lennart och lyfte upp Linda i sitt knÀ sÄ hon blev sittande med ryggen mot honom.
- Tack, jag trivs, log Linda. Det mÀrktes att Lennart börjat bli allt kÄtare och nu började han smeka Lindas lÄr. Först pÄ ovansidan, sedan allt djÀrvare nerÄt insidorna. Samtidigt gav han henne en puss pÄ halsen. Linda gjorde inte nÄgot motstÄnd och Lennart som mÄste ha vÀgt minst det dubbla började röra sitt underliv i juckande rörelser samtidigt som han höll Linda om midjan. Han hade stÄnd nu och det mÄste Linda ha kÀnt. Han placerade henne sÄ att hans kuk, under byxorna, hamnade precis mellan hennes smÄ skinkor och förde henne nu försiktigt upp och ner.
- Vill du att jag ska göra det skönt för dig? Viskade Lennart i Lindas öron.
- Ja Lennart, det vill jag stönade Linda. Berit och jag satt helt apatiska av hÀndelseförloppet och bara följe vad som hÀnde endast nÄgon meter framför oss.
- Har du haft nÄgon kille före mig? FrÄgade Lennart och Linda svarade snabbt nej.
- Du Àr den förste för mig, vÀste hon, till synes upphetsad, dels av berusning, dels av kÄthet.
- Åhh, Linda, jag ska göra det sĂ„ skönt för dig sa Lennart. Han vĂ€nde henne om i sitt knĂ€ och gav henne en blöt kyss. Linda kysste tafatt tillbaka och fick böja sig nĂ„got fram för hans mage var i vĂ€gen. Sedan greppade Lennart Lindas stjĂ€rt och lyfte henne samtidigt som han reste sig. Han fortsatte kyssa henne nĂ€r han stod upp och höll henne om stjĂ€rten och hon höll armarna om honom. Jag som nu fick Lindas bak bara nĂ„gon decimeter framför mig sĂ„g pĂ„ nĂ€ra hĂ„ll Lennarts tag om hennes stjĂ€rt. Jag kunde se min dotters smala trosstring och hennes stjĂ€rtklyftor under de vita byxorna innan Lennart vĂ€nde henne om och lade henne i sĂ€ngen. Han fortsatte ny kyssandet lite mer vĂ„ldsamt och hastigt och lade sin stora kropp över henne. Berit och jag hörde hur det smackade nĂ€r de kysstes och nĂ€r han fortsatte med tungan och lĂ€pparna nerför hennes hals och övriga kropp sĂ„g vi att det rann saliv nerför hennes kinder. Hennes lĂ€ppar glĂ€nste av det frenetiska kyssandet.
Lennart var nu inte sÄ försiktig lÀngre utan hade börjat smeka Lindas fitta ovanpÄ byxorna samtidigt som han slet av henne toppen och bhŽn. Man mÀrkte att hans sjÀlvbehÀrskning började sina och djuret inom honom började ta överhanden. Jag sÄg dock hur min dotter verkade njuta av vÀlbehag och hon gjorde inga ansprÄk pÄ att hejda denna svettiga koloss som lÄg över henne. Hon hade nu bar överkropp och Lennart slickade och sög pÄ Lindas ganska smÄ men toppiga tonÄrsbröst sÄ saliven rann och hennes bröstvÄrtor styvnade. Samtidigt började hans ena hans leta sig in under byxorna men ovanför trosorna. Linda flÀmtade till nÀr hans lÄngfinger nÄdde början pÄ hennes fittskÄra. Jag hade nu börjat glömma att det var min lilla dotter som lÄg dÀr och flÀmtade och jag sÄg fram emot det fortsatta skÄdespelet. Det började till och med rycka lite i min kuk men jag behÀrskade mig. Min fru Berit verkade inte heller ha nÄgot emot det som hÀnde lÀngre och hade Àven hon börjat skruva lite pÄ sig.
Lennart reste sig nu och mer eller mindre slet av Linda sina stretchbyxor samtidigt som han drog av sig slipsen, skjortan och sina byxor. DÀr lÄg nu vÄr söta dotter i bara sina vita stringtrosor. Hon var sÄ smal och spÀd men kÄt och bad Lennart att fortsÀtta sin behandling. Vi kunde alla se den lilla flÀck pÄ hennes trosor som uppstÄtt av Lennarts smekningar. Det var uppenbart att hon var blöt nu, det lilla flickebarnet. Lennart stod nu endast i sina uttvÀttade gröna gammalmodiga y
- frontskalsonger som sÄg ut som ett tÀlt av det vÀldiga stÄnd som dolde sig under. Sedan drog han av sig kalsongerna ocksÄ och blottade sin hÄrda kuk. Vi flÀmtade alla till nÀr vi sÄg hans stora Ädriga kuk. HÄret kring kuken och pÄ pungen var vildvuxet, grÄtt och lÄngt. Han var omskuren sÄ hans rödlila ollon glÀnste av kuksaft och en droppe syntes i öppningen. Lennart lyfte nu upp Linda lite i sÀngen och drog av henne trosorna. DÄ kom nÀsta förvÄning. Inte ett enda litet hÄrstrÄ hade Linda pÄ fittan. Min egen dotter hade rakat sin fitta totalt.
- Jag ville göra mig extra fin för Lennart, hörde vi frÄn Linda samtidigt som Lennart kastade sig ner mellan hennes ben och började sörpla. Frenetiskt virvlade han med sig tunga i hennes redan blöta fitta. Det sÄg nÀstan groteskt ut nÀr denna stora, berusade man lÄg och slickade i sig min dotters vÄta fittsafter frÄn hennes helt slÀta fitta. Linda njöt i fulla drag och nÀr Lennarts tunga arbetade sig nerÄt stjÀrthÄlet samtidigt som han lyfte upp hennes ben i luften gav hon ifrÄn sig en högt stön. NÀr han borrade in sin tunga i stjÀrten pÄ henne stod jag knappt ut lÀngre. Jag mÀrkte att Àven Berit var tagen av situationen och hon hade uppmÀrksammat mitt stÄnd som hon nu började smeka utanpÄ mina byxor.
- Sug min kuk nu din lilla slyna frÀste Lennart till Linda. Han kröp upp till hennes ansikte i sÀngen och bokstavligen stötte in kuken i munnen pÄ henne.
Berit och jag som nu ville se Lennarts behandling av vÄr dotter pÄ nÀrmare hÄll förflyttade Àven oss till sÀngen bredvid dem. Jag sÄg hur Linda först klöktes nÀr hans vÀldiga kuk trycktes in i munnen pÄ henne. Hon ulkade flera gÄngen och fick svÄrt att fÄ luft men hÀmtade sig snart. NÀr hon drog ut kuken drog den med sig en hel del seg kuksaft blandat med hennes saliv. Hon slickade nu lite försiktig pÄ det blöta, glansiga ollonet. Lekte med tungan kring urinröret, för att sedan arbeta sig nerför det Ädriga skaftet med tungan och lÀpparna till den hÄriga pungen och sedan upp igen. Hennes kinder var nu kladdiga av utrunnet saliv och hennes lÀppstift hade sÄ smÄtt börjat smetas ut. Lennart stod pÄ knÀ framför Lindas ansikte och hon fick hans stora, hÄriga mage i pannan. NÀr hon Äterigen gapade stort och lÀt sina lÀppar omsluta Lennarts grova kuk och började suga gav han ut ett rejÀlt vrÄl.
- Åhhhhh ahhhh fortsĂ€tt sĂ„!!! Sug kuken din lilla slyna sĂ„ ska jag spruta dig full av min heta sperma.
Nu beslutade sig Lennart för att vÀnda pÄ sig och lÀgga sig i en 69:a över Linda. Nu kunde han slicka hennes fitta igen samtidigt som hon sög hans kuk. Jag kÀnde hur könsdofterna bÄde frÄn Lennarts kuk och Lindas fitta började lÀgga sig som en hinna ovanför sÀngen. NÀr han nu lade sig över henne med sin stora rumpa i vÀdret precis ovanför Lindas lilla ansikte förstÀrktes denna frÀna men samtidigt upphetsande doft av svettlukt frÄn Lennart.
Denna makabra och perversa situation dÀr vÄr lilla solstrÄle lÄg och hade oralsex med min chef gjorde mig och min fru sÄ kÄta att vi inte kunde hÄlla oss lÀngre. Vi reste oss upp och klÀdde av varandra. Det Àr alltid lika hÀrligt att se min Àlskade hustru med sina runda, goa former och mörka lagom hÄriga venusberg. SjÀlv hade jag ett hÄrdare stÄnd Àn nÄgonsin och skulle antagligen kunna komma utan att behöva röra kuken. Detta mÄste ha pÄverkat Àven Lennart för plötsligt avgav han ett ordentligt vrÄl.
- Ja, fortsĂ€tt sug din lilla slyna, röt han. Åhhhh, jag kommer......fortsĂ€tt sĂ„......ja!!!! Ahhhhggg
Linda lÄg dÀr med kuken i munnen och sög och runkade den för allt vad hon var vÀrd. Hon runkade Lennarts kuk med ena handen och nÀr hon började smeka hans stjÀrthÄl med andra handens lÄngfinger blev det för mycket för honom. Han skrek sÄ grannarna borde ha hört det samtidigt som hans kuk pulserade ut het, vit sperma rakt ner i munnen och ansiktet pÄ vÄr lilla dotter. Först försökte hon svÀlja allt, men klarade bara första sprutet, resten svÀmmade över i hennes mun och rann ner lÀngs med hennes kinder och ner pÄ hakan. Kuken tycktes aldrig sluta pumpa denna heta dryck samtidigt som Lennart hela tiden slickade Lindas fitta och stjÀrt allt vad han kunde. Sedan vÀnde sig Lennart om och satte sig pÄ knÀ framför Lindas ansikte sÄ att hon kunde fortsÀtta slicka och suga kuken.
Min nu nakna fru Berit som var helt uppslukad av situationen kom och lade sig bredvid vÄr dotter och klappade hennes kletiga hÄr. Berit tog sedan och förde tillbaka runnen sperma till Lindas mun med sina fingrar sÄ att Linda kunde fÄ i sig Ànnu mer.
- Det var vÀl inte sÄ dumt gumman log Berit och klappade Lindas kletiga ansikte försiktigt.
- Nej, sa Linda. BÀttre Àn jag hade trott. Lennart föll ner över Linda och kysste henne sÄ att han fick smaka sina egna safter.
- Men vi kan vÀl inte sluta hÀr, flÀmtade Linda. Jag har ju inte fÄtt nÄgot Àn.
- Bara lugn gumman, sa Berit. Lennart kanske har mer att bjuda pÄ.
- Det kan du ge dig pÄ din lilla slyna sa Lennart samtidigt som han reste sig upp igen och började daska sin nu slaka kuk pÄ hennes kinder.
- Vi ska nog kunna fÄ liv i den hÀr igen! Fortsatte han.
- LÄter trevligt, sa Linda och Berit i kör och nu kunde inte Berit som lÄg bredvid lÄta bli att smaka Lennarts kuk. Vi ska nog kunna hjÀlpas Ät, eller vad sÀger du Àlskling? sa Berit samtidigt som hon smackade med Lennarts kletiga kuk i munnen.
- GĂ€rna mamma! sa Linda och log.
NÀr Linda och Berit nu hjÀlptes Ät att suga liv i Lennarts kuk igen började jag smeka Berits allt vÄtare fitta. Situationen var fullstÀndigt absurd. HÀr lÄg jag och min fru i en fyrkant med vÄr dotter och min chef i min dotters tonÄrssÀng och slickade och sög för glatta livet. Vi blev nog alla extra upphetsade av de perversa inslagen i situationen. Nu ville Linda prova att vara över Lennart i en 69:a och reste sig dÀrför och lade sig över honom med sin lilla runda stjÀrt och renrakade fitta i vÀdret. Berit och jag blev inspirerade och beslutade oss för att göra detsamma. Vi lade oss bredvid med Berit över mig. Lennart och jag lÄg nu i Lindas sÀng tÀtt intill, med mor och dotter över oss. PÄ sÄ sÀtt kunde Lennart nÄ att smeka Àven Berits fitta och stjÀrt samtidigt som han slickade Linda. Jag kunde se hur han lÀt sin tunga vandra upp och ner frÄn analen till klitoris pÄ Linda och hon njöt av vÀlbehag. Det var sÄ upphetsande att se hennes rakade, glÀnsande kön nertryckt i ansiktet pÄ Lennart. Lennart sÀrade lite pÄ sina fingrar sÄ att han kunde lÄta varsitt finger glida in i varsitt hÄl pÄ Berit samtidigt som jag slickade henne. Ibland gled hans fingrar ur henne och jag kunde inte lÄta bli att ta dem i munnen och suga av hennes safter.
Det dröjde inte lÀnge innan Linda bönade och bad om Lennarts kuk för att den hade blivit hÄrd igen.
- Visst sa Lennart. Nu ska jag knulla din trÄnga fitta och sprÀcka mödomen pÄ dig.
- Ja gör det sa Berit och jag i kör. Gör det nu skönt för henne med din stora, hÄrda kuk.
Linda rullade runt och lade sig med benen isÀr mitt i sÀngen. Jag och Berit ville inte missa nÄgra detaljer sÄ vi satte oss vid varsin sida om henne. Lennart tog plats bakom Linda i nedkanten av sÀngen med sin hÄrda kuk Äter lika stor som innan. Lindas fitta var alldeles blank. av bÄde hennes saft och Lennarts saliv. Det hade runnit lite nerför innanlÄren. Lennart satte sig pÄ knÀ och retade Linda med sitt ollon mot hennes allt svullnare klitoris. Nu kunde inte Berit och jag hÄlla oss utan Berit lockade fram Lindas klitoris med sitt pek- och lÄngfinger samtidigt som jag sÀrade pÄ hennes blygdlÀppar. Och hon var sannerligen vÄt, min dotter. Det skulle behövas för att kunna svÀlja Lennarts kuk.. Lennart började nu försiktigt trycka in sin kuk i Linda. Han började med ollonet försiktigt.
- Gud vad trÄng du Àr !!!! Stönade Lennart. Strax efter ollonen tog det stopp.
- Aj, skrek Linda till.
- DÀr har vi mödisen, flinade Lennart. SÄ hÀrligt! Jag har inte tagit en oskuld pÄ över 30 Är, fortsatte han.
- Försiktigt, bad Linda. Lennart juckade lite med kuken nu. Fram och tillbaka, in och ut, fast bara med ollonet tills han kÀnde mödomshinnan ta emot. Linda blev allt blötare. Plötsligt tog Lennart tag och tryckte till ordentligt.
- Ajjjj, skrek Linda. Åhhh, det gjorde ont, fortsatte hon.
- DÀr gick den, skrattade Lennart och lÀt nu kuken glida allt lÀngre in i Lindas trÄnga inre. Och sÄ drog han ut den lite och in igen. Den hÀr gÄngen fick han in nÀstan hela kuken till roten men denna gÄngen var det Lindas livmoder som tog emot.
- Ajjjjj, kved Linda igen. Men nu kunde Lennart börja jucka lite mer med kuken, det gick allt lÀttare. För varje gÄng han drog ut kuken sÄg man lite rött blod lÀngs med hans kukskaft. Samtidigt bildades en allt större röd pöl under hennes fitta.
- Din jÀvla horunge!!!! skrek Berit och lÄtsades arg. Hon tog tag om Linda i axlarna och ruskade om henne ordentligt, varefter hon gav Linda ett par örfilar. Nu har du förstört mormors överkast.
- Det var det sÀkert vÀrt, log jag samtidigt som jag hjÀlpte till att sÀra pÄ min dotters blygdlÀppar och föra in och ut Lennarts kuk.
- Det blir bara lite extra bra glidmedel, skrattade Lennart. SÄ det gör vÀl ingenting.
- SnÀlla Lennart, ta mig bakifrÄn nu!!! Bönade Linda.
- GÀrna det min sköna, vÀste Lennart och drog brutalt ut kuken.
Med följde Ànnu en skvÀtt blod. Han slÀngde hÄrt runt Linda och hon stÀllde sig bedjande pÄ knÀ med rumpan i vÀdret och vÀntade pÄ kuk. Lennarts kuk var alldeles blöt av fittsaft, blod och kuksaft. Innan han tryckte in kuken i Linda kunde inte Berit lÄta bli att suga honom en stund. Hon nonchalerade alla lukter och vÀtskor och slukade hela kuken i ett nafs.
- Åhhh vilken god kuk du har, smaskade Berit.
- Ja den Àr ju bra kryddad, skrattade jag.
Samtidigt som jag masserade min dotters rumpa. Jag kunde inte lÄta bli att föra ett par fingrar över hennes slÀta fitta och blöta blygdlÀppar och rÀtt vad det var slank tvÄ fingrar in. Jag visste att det jag gjorde var fel men situationen satte inga grÀnser. Linda njöt och bredvid satt min fru och sög min chefs kuk. SÄ hjÀlpte Berit till att föra in Lennarts kuk i Lindas fitta, samtidigt som jag sÀrade Lindas lÀppar ordentligt. Linda kved av kÄthet. Lennart nÄdde Ànnu lÀngre in i henne i denna stÀllningen och efter ett par korta juck ökade han takten. Med lÄnga hÄrda stötar knullade han Linda och varje gÄng kom han sÄ djupt in sÄ att kan stötte till hennes livmodertapp. SmÀrtan hade gÄtt över i enbart njutning för Linda och hon var högljudd. Hon kved och stönade dÀr hon lÄg med ansiktet tryckt mot sin nu av saliv och smink blöta Snobbenkudde.
Nu kunde jag inte hĂ„lla mig lĂ€ngre utan var tvungen att knulla. Berit stĂ€llde sig pĂ„ knĂ€ med ansiktet bara en decimeter frĂ„n Lennarts kuk som pulserade in och ut i Lindas trĂ„nga fitta. Nu kunde jag knulla min fru bakifrĂ„n och vi fick bĂ„da bĂ€sta uppsyn över det andra parets kĂ€rleksakt. Jag pumpade min fru hĂ„rt och snabbt frĂ„n början. Svetten rann över hela Lennarts ansikte, samtidigt som han höll om Lindas höfter och knullade henne sĂ„ hĂ„rt och snabbt han kunde. Vid varje juck daskade hans pungkulor mot Lindas klitoris och hans hĂ„riga mage var sĂ„ stor och nĂ€stan ivĂ€gen sĂ„ att den stötte emot Lindas svank vid varje juck. Linda började nu stöna allt högre och juckade hela tiden emot Lennart sĂ„ hĂ„rt hon kunde. Det mĂ€rktes att hon började nĂ€rma sig orgasm. Även Lennart jĂ€mrade sig nu och Berit sa:
- Spruta nu i henne Lennart!!! LÄt henne fÄ kÀnna hur hÀrligt det Àr med en ordentlig sats lÄngt in i fittan!!!
- Åhh h, ja skrek Linda. FortsĂ€tt!!!! Sluta inte!!!
Jag var sĂ„ kĂ„t av synen framför mig sĂ„ jag kĂ€nde Ă€ven jag hur det började rycka i kuken. Lennart stötte allt hĂ„rdare mot Lindas rumpa nu och förde Ă€ven in sitt lĂ„ngfinger i Lindas stjĂ€rt. Han juckade henne i stjĂ€rten med fingret och Berit masserade Lindas skinkor för att öka sin dotters njutning samtidigt som jag pumpade pĂ„ Berit bakifrĂ„n. Och sĂ„ hördes ett vrĂ„l. Lennart skrek rakt ut, samtidigt som Lindas ljusa stĂ€mma ocksĂ„ gjorde sig hörd. De kom samtidigt. Linda kved och Ă„lade sig med hela kroppen och Lennart fortsatte att pumpa. Hans sperma pumpades in i Lindas fitta, sprut efter sprut. SĂ„ kom Ă€ven jag. Jag pumpade ocksĂ„ jag för allt vad jag var vĂ€rd in min sperma i min fru. NĂ€r Lindas fitta kramat ur den sista sperman frĂ„n Lennarts kuk föll Linda handlöst framĂ„t pĂ„ magen i sĂ€ngen av utmattning sĂ„ Lennarts krympande kuk ploppade ut. Även jag hade sprutat klart och Berit tog Lennarts kladdiga kuk i sin mun. Hon fick nu smaka en kuk alldeles kladdig av Lindas fittsafter, sperma och fortfarande lite blod. Linda lĂ„g fortfarande pĂ„ magen alldeles slut. Berit satte sig pĂ„ sĂ€ngkanten och fortsatte suga Lennarts kuk alldeles ren. Sedan föll Ă€ven hon ner alldeles slut sĂ„ hon hamnade bredvid Linda, fast pĂ„ rygg.
DÀr lÄg nu mor och dotter. Helt slutknullade och sperman började rinna ur dem och ner i sÀngen. Lennart gick ner bakom Linda, som ju lÄg pÄ mage, och slickade hungrigt hennes fitta och stjÀrt. Han lyckades fÄnga upp en del sperma medan resten sipprade förbi tungan och ner pÄ överkastet.
- Åhhhh gud vad hĂ€rligt!! Pustade Linda. Lennart gick över till Berit och fortsatte hungrigt slicka Ă€ven hennes spermafyllda fitta. Sedan trĂ€ngde han sig in mellan min fru och dotter och damp ner sĂ„ fjĂ€drarna brast i sĂ€ngen. Han kysste först Linda och sedan Berit. SjĂ€lv fick jag knappt plats. Jag sa:
- Jaha du Lennart. Nu Àr klockan sÄ mycket sÄ det Àr vÀl lika bra att du sover över.
- GĂ€rna det sken Lennart upp.
BÄde Berit och Linda instÀmde. Vi var sÄ matta att vi inte ens orkade duscha vÄra kletiga kroppar utan gick in i Berits och mitt sovrum och lade oss nakna i dubbelsÀngen. Linda, vÄrt lilla söta flickebarn, somnade snart tryggt uppkrupen i min famn och med Lennarts vÀldiga kropp vÀnd mot sin rygg och bak hÄrt kramandes bakifrÄn. TÀtt ihop bakom Lennart kröp min fru upp och somnade Àven hon, vilandes med sitt huvud bakom hans. DÀr lÄg vi nu svettiga, spermiga och utmattade. Gissa om vi sov gott?
PÄ morgonen vaknade vi utvilade men lite bakis allihop. Innan vi klev upp ville vi Äteruppleva vÄra njutningar frÄn kvÀllen innan. Fast dÄ blev det ombytta roller......Och det Àr en annan historia.
Nu fem Är senare jobbar jag kvar pÄ samma företag med samma chef. Gissa om mina tankar om honom förÀndrats. Efter denna kvÀllen kom han ofta och besökte vÄr familj. Linda har tyvÀrr flyttat hemifrÄn nu och har börjat plugga pÄ universitet. Och hon har haft mÄnga pojkvÀnner sedan dess. Men min chef var den första.