Pappa & dottern i sommarstugan

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Hon vevade ner bilrutan och njöt av vinddraget, solen gjorde bilen varm och hon kÀnde sig klibbig, hon lÀngtade sÄ tills de var framme. Hon var pÄ vÀg till sommarstugan med sin pappa för att tillbringa ett par lata sommarveckor dÀr. Hon hade lovat att hjÀlpa till med en del mÄlning och sÄ skulle de fortsÀtta bygga pÄ duschrummet.
Hennes familj hade Àgt sommarstugan Ànda sedan hon var liten och hon hade varit dÀr varje sommar sedan dess. Nu var hon 27 Är gammal och var fortfarande lika förtjust i stÀllet. Förra Äret hade hon och hennes man tillbringat större delen av sommaren dÀr, men i Är var han tvungen att jobba hela sommaren. Hon hade ingen lust att vara kvar i lÀgenheten i stan utan hade glatt tackat ja nÀr pappa undrade om hon skulle följa med ut till stugan.
Stugan lÄg nÀstan 18 mil bort, mitt ute pÄ landet. Det var ett gammalt stort hus, rött med vita knutar och med en jÀttestor trÀdgÄrd. En smal, slingrande grusvÀg ledde fram till stugan och det fanns inte mÄnga bebodda hus dÀrute. Det var förstÄs griniga gubben som bodde i huset alldeles borta vid stora vÀgen, men han visade sig sÀllan ute om det inte var för att sköta sina Àgor, sedan var det den mystiska konstnÀren som hade ett jÀttestort hus lÀngre bort, men han var aldrig dÀr, hon hade aldrig ens sett honom. Resten av byggnaderna lÀngs grusvÀgen var bara lador, griniga gubben Àgde de flesta och anvÀnde dem för att förvara hö- och halmbalar i.
PÄ andra sidan grusvÀgen frÄn huset sett lÄg ett fÀlt och dÀrefter började en skog som var ganska gles, en bit in dÀr lÄg en stilla svart tjÀrn. Skogen bakom huset var för tÀt och snÄrig för att gÄ igenom, men om man följde skogsbrynet en bit fanns det en stig ner till en sjö dÀr de hade sin lilla bÄt ilagd.
SjÀlva stugan var primitiv och det var en av sakerna hon Àlskade. De hade bara vedeldad spis, det fanns bara kallvatten i kranen och sÄ hade de utedass. El fanns det dock indraget. Nu höll de pÄ att bygga ett duschrum en bit ifrÄn dasset och de skulle skaffa en varmvattenberedare, de hade alltid Äkt till sjön för att tvÀtta sig men pappa tyckte det kunde vara bra med en dusch vid stugan.
Hon mÄste ha slumrat till i bilen för plötsligt körde de in pÄ grusvÀgen och körde de kilometer som var kvar till stugan. Hon stÀngde bilrutan för att slippa fÄ in sÄ mycket vÀgdamm. Hon kÀnde till varenda krök pÄ den hÀr vÀgen och nostalgins vÄgor sköljde över henne. Pappa svÀngde in bakom den stora röda ladan och dÀr lÄg det! Det var sig precis likt och hon hoppade glatt ur bilen och strÀckte pÄ sig.
NÀr de hade burit in packningen sÄ gick pappa ut för att klippa grÀset (det behövdes verkligen) medan hon fixade dÀrinne. Hon vÀdrade, satte pÄ kylskÄpet, dammade av, bÀddade sÀngarna och bar in ved till spisen. NÀr grÀset var klippt hjÀlptes de Ät att bÀra fram trÀdgÄrdsmöblerna och sÄ satte de sig ner och tog en kopp kaffe och pratade.
Det var sÄ stilla hÀr, hon kÀnde sig upprymd och lycklig.
-Det Àr vÀl lika bra att vi Äker in och handlar det nödvÀndigaste pÄ en gÄng, sade pappa och slöt ögonen mot solen.
-Javisst, det gör vi, svarade hon, och sÄ kan vi vÀl Äka förbi sjön och ta ett dopp ocksÄ?
Pappa öppnade ögonen och kisade:
-Ja jag Àr genomsvettig sÄ jag behöver ett bad.
Hennes pappa var 53 Är gammal, hade tjockt silvergrÄtt hÄr och blÄ ögon. Han var av medellÀngd och kraftigt byggd med kula pÄ magen. Han hade sparsamt med hÄr pÄ bröstet och hade ingen ansiktsbehÄring. Hon sjÀlv var nÄgra centimeter kortare Àn sin far, hade en fyllig, mullig kropp och vackert ansikte. Hon hade lÄngt, lockigt hÄr som hon nu pÄ sommaren oftast bar uppsatt, och likadana mörkblÄ ögon som sin pappa.
De packade ner badklÀder och handdukar och satte sig Äterigen i den nu stekheta bilen. Hon kÀnde svetten rinna ner mellan brösten och hÄret blev fuktigt i nacken. Pappa satt i bara shorts och hans överkropp glittrade av svett.
-Vi kan vÀl Äka och bada först, sade hon, jag har ingen lust att gÄ in i affÀren sÄ hÀr svettig.
Pappa tittade pÄ klockan och svarade:
-Jo, det kan vi göra men dÄ fÄr du inte ligga i sÄ lÀnge för dÄ hinner vi inte handla innan affÀren stÀnger.
Hon var annars en riktig badfantast som gÀrna lÄg i vattnet i timmar, hon var lika mycket under som över vattnet. NÀr hon var liten hade det alltid varit en kamp för hennes förÀldrar att övertala henne att komma upp ur vattnet nÀr det var dags att Äka hem.
De brukade rÀtt ofta bada i den sjön dÀr de hade bÄten, men nu Äkte de till en annan sjö en liten bit bort för dÀr fanns det Àven duschar, omklÀdningsrum, toaletter och en liten kiosk. De som Àgde den lilla kiosken bodde i ett hus bara ett stenkast frÄn sjön och efter alla dessa Är kÀnde de varann vÀl, mamma brukade fÄ lÄna deras tvÀttmaskin dÄ och dÄ under sommaren.
Pappa svÀngde in vid badplatsen och parkerade, hon steg tacksamt ur den varma bilen och de lÀt dörrarna stÄ öppna medan de gick till varsitt omklÀdningsrum. Han var först nere vid vattnet men medan han sakta vadade i kom hon springande förbi honom och kastade sig i vattnet. Hon njöt av det svala vattnet som sköljde bort svetten och vÀrmen frÄn hennes kropp. Till slut kom pappa i vattnet ocksÄ och de simmade en bit sida vid sida. Efter en stund gick hon motvilligt upp sÄ att de skulle hinna till affÀren.
Ett par timmar senare var de tillbaks till stugan igen, hon packade upp kassarna med matvaror medan hennes pappa gjorde i ordning nÄgra mackor Ät dem. De satte sig ute och tog sin kvÀllsfika, pratade om allt möjligt. Hon hade alltid kunnat prata med sin pappa om allt, de stod varandra nÀra. Hon pratade faktiskt mer med pappa Àn med mamma. Mamma ja, hon hade tagit en restresa till Turkiet med en kompis, hon Àlskade utlandsresor medan pappa och hon sjÀlv trivdes bÀst hÀrute i stugan.
Vid 23-tiden var de bÄda trötta, plockade ihop och gick till sÀngs. Det fanns flera rum i stugan men hon sov pÄ mammas sida av dubbelsÀngen nu nÀr de var sjÀlva. Det var den bekvÀmaste sÀngen och det kÀndes helt naturligt att sova ihop? det hade hon och hennes pappa gjort sÄ mÄnga gÄnger.
Dagen efter började pappa bygga pÄ duschrummet medan hon oljade in utemöblerna. NÀr hon var klar med det putsade hon fönstren i stugan och gjorde lunch Ät dem. De satt inne och Ät eftersom utemöblerna var oljiga fortfarande.
Efter maten gick pappa ut och fortsatte bygga medan hon tog hand om disken. Hon gillade att kÀnna sig som husfrun och skÀmma bort pappa ordentligt.
NÀr hon var klar med sitt gick hon ut och bredde ut en filt pÄ grÀsmattan, hon tog av sig sÄ hon bara hade trosorna pÄ sig och lade sig att sola. Hon lÄg först pÄ magen och betraktade sin pappa som arbetade i bara shorts, svetten glÀnste pÄ hans kropp och hon sÄg musklerna spela under huden. Till sin egen förvÄning kÀnde hon sig plötsligt kÄt. Hon kÀnde hur hon blev fuktig mellan benen och kom pÄ sig sjÀlv med att stirra pÄ utbuktningen i pappas shorts. Hon blev irriterad pÄ sig sjÀlv, fast hon visste att hon var extremt lÀttÀnd pÄ sommaren? men ÀndÄ, hennes pappa! Hon suckade och vÀnde sig pÄ rygg, slöt ögonen och fantiserade om hÀrlig hÀmningslös sex. BröstvÄrtorna styvnade och det började bli en liten fuktflÀck pÄ trosorna medan hon lÄg dÀr i solen, hon sÄg aldrig sin pappas blickar pÄ sin dotters kropp, hur hans ögon vandrade lÀngs med hennes generösa former och nÀr blicken stannade vid brösten började utbuktningen i shortsen vÀxa.
Hon vaknade till ur sina heta fantasier av att nÄgot skuggade henne, hon tittade överraskad upp och sÄg pappa stÄ alldeles invid henne och sÄg ner pÄ henne. Det gick som en liten stöt i kroppen och av nÄgon anledning kÀnde hon sig skyldig, som om han visste vad hon tÀnkt.
-Du vet ju att du brÀnner dig om du solar utan sololja, sade pappa och rÀckte henne en flaska med solskyddsolja, att du aldrig lÀr dig! Han log och skakade pÄ huvudet. Hon tog emot flaskan och tryckte ut lite sololja i handen, pappa hade hÀmtat en kall lÀsk och satte sig bredvid henne pÄ filten för att ta en paus i arbetet. Hon smörjde in benen, fortsatte med armarna, ansiktet och halsen och fortsatte ner över brösten? Hon hade varit naken inför sin pappa hundratals gÄnger, det var ju helt naturligt, men den hÀr gÄngen kÀndes det annorlunda? pinsamt och erotiskt pÄ samma gÄng, förmodligen för att hon fortfarande var kÄt. BröstvÄrtorna var envist styva och hon smörjde snabbt in dem och fortsatte ner över magen. Hennes pappa pratade pÄ om duschrummet medan han följde sin dotters rörelser i ögonvrÄn. Hon ville inte visa sina styva bröst utan vÀnde sig pÄ mage och bad sin pappa att smörja in ryggen. Han tog emot flaskan, smörjde hennes axlar och nerför ryggen. Hans hÀnder var sköna och hon kunde inte hjÀlpa att hennes kropp reagerade pÄ beröringen, hon skÀmdes över sin kÄthet och var glad att pappa inte sÄg hennes ögon just nu. Hon visste inte att pappas blick var fastnaglad pÄ hennes mulliga stjÀrt som om han försökte se igenom trosorna, hon sÄg inte heller hur pappas kuk vÀxte innanför shortsen medan han smörjde in sin dotters kropp.
Resten av eftermiddagen höll pappa pÄ med duschrummet, hon sjÀlv solade och lÀste lite i en bok innan hon satte igÄng att rensa i landet. De brukade odla lite grönsaker dÀr, mest för skojs skull, men nu var landet ganska igenvÀxt och hon slet med blommor, brÀnnÀsslor och tistlar.
FramÄt 20-tiden pÄ kvÀllen var de bÄda trötta och svettiga, de bestÀmde sig för att gÄ ner till sjön dÀr de hade bÄten och ta ett dopp dÀr innan de Ät lite kvÀllsmat. Hon tog baddrÀkten och handdukarna som fortfarande hÀngde ute pÄ torkvindan sedan badet kvÀllen innan och sÄ gick de den lilla stigen ner till sjön. Det var ingen direkt badplats dÀr utan man fick bada frÄn bryggan som pappa hade byggt för mÄnga Är sedan.
NÀr de kom fram kom hon att tÀnka pÄ att det inte fanns nÄgra omklÀdningsrum hÀr? hon skulle förstÄs ha bytt till baddrÀkten hemma. Pappa stod med ryggen mot henne och lÀt shortsen falla till marken, rotade i pÄsen efter badbyxorna. Hon drog av sig t-shirten och BH:n, slÀppte ut hÄret och klev sedan ur bÄde shorts och trosor. Den ljumma lÀtta brisen smekte hennes kropp och kÄtheten vÀcktes pÄ nytt, hon skyndade sig att dra pÄ badrÀkten. Pappa stod fortfarande bortvÀnd och frÄgade henne över axeln:
-HÀmtade du mina badbyxor frÄn sovrummet?
-Nej, vaddÄ sovrummet, svarade hon, jag tog det som hÀngde pÄ torkvindan, jag trodde du hade badbyxorna under shortsen.
-Nej, de hade hunnit torka nÀr vi kom hem igÄr sÄ jag hÀngde aldrig upp dem, sa han och vÀnde sig sakta om, de mÄste ligga kvar i sovrummet? jag fÄr vÀl bada nÀck för jag har ingen lust att hÀmta dem.
-Gör sÄ, det Àr ju bara vi hÀr, sade hon nonchalant och försökte lÄta bli att titta pÄ sin nakna pappa. De hade bakat nakna sÄ mÄnga gÄnger hÀr, hon, pappa, mamma och syrran? men plötsligt kÀnde hon sig generad. Hon gick ut pÄ bryggan, doppade ena foten och stod tvekande kvar nÀr hon kÀnde bryggan gunga till av pappas vikt nÀr han kom ut pÄ den. Hon stod med ryggen mot honom och höll sig i badstegen, pappas arm snuddade vi hennes nÀr han trÀngde sig förbi henne och klÀttrade nerför stegen, hon tyckte att hon skymtade pappas halvstyva kuk och kÀnde hur hon blev fuktig mellan benen igen.
-Hoppa i dÄ din badkruka, ropade pappa medan han trampade vatten en bit ut ifrÄn bryggan. Hon klÀttrade ner tills vattnet nÄdde lÄren, dÀr blev hon stÄende? vattnet kÀndes sÄ kallt mot hennes varma kropp. Pappa kom simmande mot henne och skvÀtte lite vatten pÄ henne, hon fnittrade och skrek Ät honom att sluta men han simmade fram till henne och tog tag om hennes ben och drog i henne, hon höll i sig i stegen men tappade snart taget och ramlade i vattnet.
-Iiiii, du ska fÄ! ropade hon och simmade efter pappa som skrattande försökte komma undan, hennes skrik studsade tillbaka frÄn andra sidan sjön och fortsatte rulla runt som en spöklik upprepning av deras lek. Hon fick tag i pappas axlar och tryckte ner honom under vattnet, han i sin tur tog tag i henne under vattnet och drog ner henne? de busade och skrattade. Den nÀra hudkontakten i vattnet fick hennes kropp att reagera hÀftigare och hon lÀngtade sÄ efter att fÄ en kuk i sig.
De klÀttrade bÄda upp pÄ bryggan för att tvÀtta sig. Hon hade lite balsam i sitt lÄnga hÄr för att det inte skulle tova sig och började sedan tvÄla in sig? blickarna drogs obönhörligt till hennes pappas nakna kropp dÀr han stod bara en halvmeter bort och tvÄlade in sig. Han stod med ryggen till och hon skÀmdes över att kÀnna att hon faktiskt var kÄt pÄ sin egen pappa? men kÄtheten var stark och gjorde henne djÀrv. Hon drog diskret ner baddrÀkten till midjan och vÀnde sig med ryggen mot sin pappa:
-Kan du tvÄla in mig pÄ ryggen pappa? frÄgade hon oskyldigt. Snart kÀnde hon pappas starka hÀnder som löddrade in nacke, axlar och rygg? nÀr han nÄdde baddrÀktskanten alldeles ovanför stjÀrtens delning fick hon kvÀva en impuls att böja sig framÄt och pressa rumpan mot honom. Hon blundade och njöt av beröringen, kÀnde hur hela kroppen darrade av kÄthet? fittan var kladdig av fittsaft. Hon kunde inte se att hennes pappa stirrade med lystna blickar pÄ sin dotters runda stjÀrt och att kuken stod stenhÄrd bara nÄgon centimeter ifrÄn henne.
Hon vÀnde sig om och dök i vattnet, nÀr hon kom upp till ytan hann hon precis se pappas styva kuk innan han ocksÄ dök i vattnet. Det gick som en stöt genom hennes kropp, var hennes pappa kÄt pÄ henne ocksÄ? Alla hÀmningar slÀppte och hon kÀnde att om hon fick chansen sÄ skulle hon vilja fÄ sin pappas kuk i sig. Hon simmade ut en liten bit, vÀnde och simmade sedan under vattnet tillbaka för att skölja ur balsamet ur hÄret. Plötsligt nuddade hennes ena hand nÄgot under vattnet och hon simmade rÀtt in i pappas mage, hon kÀnde hans starka armar runt sig nÀr han drog upp henne ur vattnet. Under en sekund kramade hennes pappa henne mot sig, hennes nakna bröst pressades mot hans bringa? sedan slÀppte han och vÀnde sig snabbt bort. Han klev upp pÄ bryggan och tog fram sin handduk.
Hon lirkade av sig baddrÀkten under vattnet och lade upp den pÄ bryggan, tog tvÄlen som lÄg pÄ kanten och lÄtsades tvÀtta underlivet noga, sedan gick hon upp pÄ bryggan. Allt förnuft var som bortblÄst och hon ville verkligen knulla med sin egen pappa. Hon gick förbi honom medan han stod och torkade sig, böjde sig övertydligt ner framför honom för att ta fram handduken. Hon stod framÄtlutad och torkade hÄret, putade med stjÀrten mot sin pappa och hoppades fÄ honom att tÀnda. Hennes pappa stirrade som förhÀxad in i sin dotters glansiga skÄra och hans styva grova kuk strÀvade uppÄt. Han kunde inte sansa sig lÀngre, han tog tag i hennes höfter och drog henne intill sig samtidigt som han vÀnde henne om. Hon tappade handduken och deras nakna kroppar pressades mot varandra, nu kÀnde hon hur hÄrd pappas kuk var, den pressade mor hennes bulliga fitta och hon kÀnde fittsaften flöda. Pappas ena hand klÀmde pÄ sin dotters ena bröst medan den andra handen höll om hennes skinka och pressade henne mot sig? hon stönade till och lade armarna om honom och deras lÀppar möttes. Pappas kyss var hÄrd och krÀvande, tungan virvlade runt i hennes mun och greppet om hennes bröst hÄrdnade. Plötsligt slÀppte han henne och tog ett steg bakÄt.
-FörlÄt, vad hÄller jag pÄ med? sade han med plÄgad röst och vÀnde sig bort. Men nu var det för sent, nu visste hon att han ville ha henne ocksÄ, sÄ hon smög sig in till honom, lade hÀnderna runt hans midja och bet försiktigt i hans ena öra och lekte med tungan i hans nacke.
-Pappa, jag vill ha dig, viskade hon och lÀt ena handen glida ner lÀngs magen till hans stenhÄrda kuk. Han stönade till och började med en lam protest:
-Men du? vi Àr? vi kan ju inte?
Hon tystade honom genom att vÀnda honom om, sÀtta sig pÄ huk och ta hans kuk i munnen. Hon slöt ögonen och smakade pÄ sin pappas kuk, mmm det var sÄ gott. Hans kuk var inte sÄ lÄng men vÀldigt grov, hon fick nÀstan in hela om hon gapade stort? och det gjorde hon. Hon lÀt tungan virvla runt pappas ollon och sög girigt pÄ den hÄrda kuken, hon kÀnde smaken av försats i munnen och blev Ànnu ivrigare.
-Å herregud Ina, stönade pappa, vad gör du? vi fĂ„r inte? Ă„hh? det Ă€r sĂ„ skönt? mmmh?
KÄtheten övervann hans samvete och han tog tag i sin dotters huvud och tryckte det hÄrdare mot sig, med ett fast tag om hennes hÄr knullade han henne i munnen. Ganska snart drog han sig ur hennes mun och satte sig ner pÄ knÀ framför henne, de kysstes hett och han lÀt ena handen glida in mellan sin dotters lÀtt sÀrade ben. Han stönade högt nÀr han kÀnde hur plaskvÄt hon var i fittan.
-Åhhh? vad blöt du Ă€r, viskade han, Ă€r du kĂ„t pĂ„ pappa gumman?
-Mmmm, stönade hon till svar, jag Àr sÄ kÄt pÄ dig pappa.
-Pappas kÄta flicka, mumlade han och tog sedan hennes ena bröst i munnen och sög sÄ hÄrt att det nÀstan gjorde ont. Han tryckte bestÀmt ner henne pÄ rygg pÄ bryggan, hon kÀnde varenda brÀda under sig men det glömde hon snabbt nÀr pappa sÀrade hennes ben och tittade rÀtt in i sin dotters rakade fitta. Han böjde sig ner och lÀt tungan leka mellan hennes fittlÀppar, tungan var hÄrd och varm och hon stönade högt. Hon smakade sÄ gott, han slickade hennes fitta djupt och körde in tvÄ fingrar i hennes öppna fitta. Det tog inte mÄnga sekunder innan hennes kropp spÀndes och han kÀnde hur hennes fitta krampade runt hans fingrar:
-Ă…Ă„Ă„Ă„hhh pappa det gĂ„r?. Ă„h det gĂ„r? Ă„h det Ă€r sĂ„ skönt? mmm det gĂ„Ă„Ă„r! kved hon högljutt medan orgasmen fick hennes kropp att skĂ€lva. Han sprutade nĂ€stan bara av att höra sin dotters orgasm men lyckades hĂ„lla det tillbaka, han kröp upp över henne och hann tĂ€nka ?vad fan hĂ„ller jag pĂ„ med, ska jag knulla min egen dotter!?? innan hans kuk mötte hennes vĂ„ta fitta. Han tvekade ett ögonblick med kuken lĂ€tt tryckt mot fittöppningen, han darrade av anstrĂ€ngning att inte trycka in kuken, han slets mellan en obeveklig kĂ„thet och hans samvete. Men hans dotter hjĂ€lpte honom snabbt att bestĂ€mma sig:
-Mmm pappa, ta mig? jag vill kÀnna dig inuti mig? snÀlla pappa knulla mig!
Han kunde inte hÄlla emot lÀngre utan trÀngde in i sin dotters fitta, han stönade högt nÀr han kÀnde hennes heta vÄta fitta runt sin kuk, han körde kuken Ànda i botten och hans dotter skrek av njutning, han stönade tungt nÀr han gjorde nÄgra hÄrda juck in i sin dotter innan han kÀnde orgasmen komma? en luddig tanke om att han inte kunde spruta sin sÀd inuti henne susade igenom hans huvud men sedan sprutade han strÄle efter strÄle med varm sperma upp i sin dotters fitta.
De lÄg kvar nÄgra sekunder medan orgasmens flodvÄg ebbade ut, och sedan reste sig pappa skamset upp. Hans samvete var svart som kol och han skÀmdes nÄgot förtvivlat över vad han just hade gjort? knullat sin egen dotter. Men Ina tröstade honom snabbt, smekte honom över ryggen och sa:
-Tack pappa, det var underbart? det var sÄ skönt? var inte orolig jag Àter p-piller? var inte ledsen pappa för vi ville bÄda lika mycket att det skulle hÀnda? vi Àr bÄda vuxna nu och jag ville ha dig lika mycket som du ville ha mig.
Han sneglade pÄ sin dotter och insÄg att hon menade vad hon sa, han sÄg ner pÄ hennes fitta dÀr hans sperma sakta sipprade ut? hon lyfte upp hans haka och kysste honom, sedan samlade de ihop sina grejer och började gÄ hemÄt?