Affärsuppgörelse del 1

Omröstning: 7.5/10 (2 röster lagda)

Vad härligt tyckte jag, stod i min kokvrå och packade upp de nya te muggarna, jag hade haft ett sådant flyt, nyinflyttad student till Stockholm och hade efter bara en vecka lyckats hitta en liten etta centralt. Okej endast ett andrahandskontrakt, eller var det tredje hand? Spelade ingen roll, ett år skulle jag få bo här, till nästa sommar var jag lovad av Peter, ägaren till lägenheten. Tretusen i förskott på hyran hade han velat ha, mycket pengar för en ny student som jag, tur att jag sommar jobbat hela sommaren.
Lägenheten var trång men mysig, högt i tak, en liten kokvrå, faktiskt en toalett med dusch och höga härliga fönster. Här skulle jag trivas, det kände jag, vilken lyckans tjej jag var 20 år, precis börjat på universitetet och med egen lägenhet.

Pappa hade precis lämnat mig ensam och åkt hem till Småland igen, min säng och ett litet matbord hade han kommit upp med samt en massa lådor, böcker och kläder. Lördag eftermiddag, ny duschad stod jag klädd i svarta stringtrosor, matchande push-upp bh och packade upp det sista i kokvrån då det ringde på dörren.
Vem ville mig något?
Snappade upp en stor vit T-shirt som jag brukade sova i, tog på den innan jag öppnade dörren. Utanför stod en äldre man, säkert 40-50 år, kort hår, lite fårad i ansiktet med en mage putandes mot mig.
- Hej, bor du här, sa han kort.
- Ja, svarade jag tveksamt, hade bara öppnat dörren så det var en öppning på två dm.
- Har du något kontrakt?
- Nej jag lånar den bara en vecka av en kompis.
- Vem då?
- Peter heter han.
- Har han kontrakt?
- Ja det tror jag, började känna mig lite nervös, vem var han som frågade allt detta?
- Du vet, sa han och gjorde en liten paus då han tittade i sin pärm, denna lägenheten ägs inte av en Peter. Jag visste inte vad jag skulle säga.
- Men stammade jag fram.
- Så du får nog ta och flytta, inget kontrakt, ingen lägenhet.
- Men jag har ingenstans att ta vägen snyftade jag fram, jag kände gråten komma sakta.
- Inte mitt problem, jag är tillbaka om en timme, då skall du ha packat och vara klar att lämna, sa han kort och gick.
Vad skulle jag nu göra, fick lite panik, slängde mig på mobilen, försökte få tag i pappa, men han hade inte telefonen på. Ingen hemma heller, vad skall jag göra, jag bara satt helt förstelnad, timmen gick snabbt och jag hade inte lyckats göra något.

Det ringde på dörren, jag ryckte till, hade inte hunnit ta på mig något eller göra något heller. Jag öppnade, kände mig helt sorgsen, där stod han igen.
- Nå är du färdig, sa han hårt. Jag skakade bara på huvudet.
- Nähe då får jag ringa polisen, så vräker de dig.
- Nej gör inte det, sa jag, jag skall flytta, snälla ge mig lite mer tid.
- Tid kostar, jag kan inte ge dig mer tid, du fick en timme, jag ringer polisen, sa han och tog fram telefonen.
- Låt mig bo en vecka, så flyttar jag, jag kan betala dig, försökte jag.
- Nja det går inte, jag kan inte säga till min chef att det bor en icke godkänd hyresgäst här.
- Men jag gör vad som helst för en vecka till, så kanske jag hinner ordna en annan bostad, bönföll jag, snyftade och tittade på honom bedjande.
- Nja, sa han, kliade sig om hakan, lät sina ögon vandra ned och upp över min kropp, det skulle vara då om du gjorde mig en tjänst, började han, trängde sig in i hallen och stängde dörren bakom sig.
- Vad, sa jag nästan överlycklig. Jag skulle få en chans på en vecka till, lite pengar hade jag så jag kunde betala honom extra om det var så.
- Du är vacker, ung och söt, för en avsugning så får du bo en vecka till, sa han snabbt utan att andas, som om han var rädd att någon obehörig skulle höra det.
- Va, sa jag överrumplad, avsugning, aldrig.
- Då ringer jag polisen, sa han.
- Vänta, sa jag, tänkte och tänkte, en avsugning, var inte så farlig, det skulle gå snabbt för honom.
- Jag har inte hela dagen på mig, sa han hetsigt.
- Okej, en vecka mot en avsugning, sa jag affärsmässigt.
- Visst, härligt du suger nog bra, sa han och gick in och satte sig på sängen.
- Kom då, vad väntar du på, fortsatte han och knäppte upp sina byxor.

Jag gick fram till honom.
- Vänta, av med tröjan, sa han.
- Det ingick inte sa jag snabbt.
- Det gör det nu, jag måste få se din kropp så jag blir lite kåt.
Visst det var inte så farligt, visa mig i underkläder mot en avsugning, så jag drog av tröjan. Endast iklädd svarta stringtrosor och en svart bh stod jag framför honom.
- Fin kropp du har, sa han och tog fram sin kuk med handen.
- Snurra på dig så jag får se din häck.
Jag snurrade runt ett varv.
- Bra sug av mig nu flicka.

Jag gick ned på knä, böjde mig fram över hans lår och fångade upp hans halv hårda kuk med min hand, usch det kändes så fel, men en vecka för att fixa en lägenhet skulle nog ordna sig tänkte jag och slickade på ollonet med tungan.
Han stönade och släppte kuken med handen. Jag sög in den i munnen och lät den sakta glida ut, sög in och lät den glida ut, han tog tag om mitt axel långa blonda hår och tog upp det i en tofs bak på huvudet. Höll mig hårt i håret och hjälpte mig föra huvudet upp och ned över kuken. Hans kuk smakade svett och salt, var knappt 20cm lång uppskattade jag och inte speciellt grov. Men den växte sakta men säkert till sig i grovlek under min behandling. Han stönade svagt varje gång jag lät tungan cirkla runt ollonet .Jag hade alltid gillat att suga av mina pojkvänner så jag var van vid att suga på kukar, jag sörplade, sög och juckade upp och ned med huvudet över hans kuk. Han började sakta att stöna högre och högre och jag kände plötsligt hans sperma spruta in i min mun, jag skulle precis dra undan huvudet då jag kände hans hand trycka ned mitt huvud över kuken så sperman pumpade in i munnen och jag tvingades att svälja allt.

Jag svalde och svalde, när han sprutat färdigt släppte han taget om min nacke och jag kunde spotta ut kuken ur munnen. Han reste på sig och stoppade in kuken, jag satte kvar på golvet och kände mig så billig, en liten tår kom ur ena ögat samtidigt som han sa.
- Fint jag återkommer om en vecka, ha det bra, öppnade dörren och gick som vilken naturlig sak som helst.
Kvar satt jag på golvet med spermasmaken i munnen, jag gick fram till kokvrån tog ett snabbt glas vatten och sköljde munnen länge.

Det ringde på min telefon.
- Ja det är Jenny, svarade jag.
- Hej det är Anna, det var min nya kompis som läste samma kurs som mig, vi hade bestämt att hon skulle komma hem till mig och vi skulle dela en vinare.
- Hej sa jag frånvarande.
- Hur är det?
- Bara bra, sa jag men kunde inte hålla mig, jag rabblade upp allt som hänt, fast utelämnade händelsen om avsugningen.
- Oj sa hon lite avvaktande, det har faktiskt hänt mig också, sa hon.
- Har det, hur gick det sedan då.
- Det löste sig bara, sa hon tveksamt.
- Hoppas det gör för mig också.
- Ville han inte ha något för att du skulle få stanna en vecka, undrade hon.
- Jo, sa jag tveksamt, han ville ha en avsugning, fortsatte jag.
- Som min då, sa hon tyst, jag fick också suga av den som stod för min lägenhet. Men det är det värt, för att få en bra lägenhet sa hon sedan som om det var helt naturligt här i Stockholm.
- Skall vi dela på vinaren frågade jag, jag kan behöva lite avkoppling.
- Visst men du kan väl komma hit, sa hon.
- Visst jag kommer nu med detsamma.
Vi avslutade samtalet och jag klädde snabbt på mig, ett par tighta jeans, en tight topp som visade magen och en midjekort jeansjacka över cyklade jag iväg till Annas lägenhet. Kvällen gick i vinets tecken, jag drack en del vin för att komma över min känsla av äckel som jag hade i munnen efter sperman. Sent på natten kom jag hem och slängde mig direkt i sängen naken.

Jag vaknade av att dörrklockan ringde hårt, jag tittade sömnigt på klockan, tolv mitt på söndagen, vem kan vilja mig något då?
Steg upp ur sängen, på med ett par tighta hotpants som låg slängda över stolen bredvid sängen, toppen från igår låg där också och den åkte på också, fast utan bh syntes mina bröstvårtor när de nu av kylan utanför täcket stelnat.
Jag öppnade dörren, kisade ut i den ljusa trappuppgången, där stod samma man som dagen innan, han sa.
- Kan jag komma in, sa han och trängde sig förbi mig in i lägenheten.
- Vad är det, frågade jag honom när han kommit in och jag stängt dörren.
- Tyvärr fick hyresvärden nys om vår uppgörelse, han gillade den inte.
- Nähe, vad händer då?
- Ja antingen flyttar du idag eller så får du följa med till honom och försöka övertala han.
- Vad då övertala, vad menar du?
- Ja han har lite svårt att se fördelen med att låta dig stanna kvar i lägenheten längre än nödvändigt, om du förstår vad jag menar.
- Skall jag betala honom pengar?
- Ja antingen det eller?
- Eller en avsugning, sa jag surt.
- Ja kanske om han är intresserad eller några tusenlappar.
Jag funderade på mina val, vad skulle jag göra, så mycket pengar hade jag inte så det var svårt att välja det alternativet.
- När skall detta ske?
- Senare i eftermiddag.
- Okej jag följer med och träffar din chef.
- Bra jag hämtar dig klockan fem, ta på dig något fint som charmar honom.
- Visst sa jag trött och stängde dörren efter honom.
Jag la mig på sängen och funderade, hur skulle det gå, vad skulle jag göra för att få stanna kvar i lägenheten? En avsugning var inte så farligt, det hade jag gjort flera gånger för att få det jag ville.

Klockan gick snabbt, efter lite mat och en lång dusch var det dags att börja plocka fram lite kläder. Underkläder var lätt, ett par vita string och en vit bh till. Sedan då? Jo ett par svarta tighta byxor som framhävde min häck blev bra då det var den första kalla höstdagen, en svart tight topp som lämnade magen bar, sminket hoppade jag över, naturligt blev fint och håret satte jag upp i en tofs. Klockan hade blivit fem och jag satte mig och väntade.
Strax över fem ringde det på dörren, jag öppnade och där stod han igen, för tredje gången.
- Skall du gå sådär, frågade han förvånat.
- Ja går inte det bra?
- Nej du ser för vardaglig ut, lite mer utmanande och sexigt, annars kommer han att avfärda dig direkt.
- Jaha sa jag lite uppgivet.
Han steg fram till garderoben, kollade snabbt igenom den.
- Här, ta denna, sa han och slängde en kort skotskrutig kjol till mig, den hade jag bara haft en gång tidigare, jag tyckte att den var för kort.
- Och dessa sa han och tog fram mina svarta högklackade knähöga stövlar.
Jag drog motvilligt av mig byxorna och drog på mig kjolen, den slutade precis under häcken, om jag böjde mig fram gled den upp och visade mina bara skinkor.
- Och denna sa han och höll fram ett skärp av runda metallringar som la sig som en fin utsmyckning strax över häcken.
- Så nu är du klar, sa han och log mot mig.
- Kom ihåg att utgången av mötet bestämmer du, ju bättre du lyckas övertala honom desto mer kommer du att få ut av det, på flera sätt, sa han och log mer.
- Visst sa jag och låste dörren bakom oss.
Utanför porten hoppade vi in i en silverfärgad, vräkig merca, vi färdades genom ett söndagslugnt Stockholm ut mot en av förorterna, jag visste inte riktigt vart vi for, min lokalkännedom om Stockholm är inte alltför stor.

Vi stannade utanför ett stort vitt stenhus, det såg ut som ett sekelskiftes hus, stort och pampigt, han som bodde här var nog inte fattig.
Han tog kommandot och visade vägen upp längs en grusad gång till huvud ingången, ringde på och väntade. Dörren öppnades av en flicka i samma ålder som mig, hon var klädd i en gammaldags tjänsteuniform med kort, kort kjol, hon såg ut att komma från något öststatsland.
- Vi är väntade, sa mannen till henne. Hon neg och visade med handen att vi skulle stiga in. Han gick för och när han passerade tjänsteflickan klappade han henne på häcken och log mot henne.
Jag passerade henne och då tittade hon på mig granskande, som om jag inte passade in. Han visade vägen ned för en trappa till källaren, genom en lång korridor, till en bastant dörr, knackade på och väntade en kort tid innan han öppnade dörren och steg in.
- Sätt dig och vänta sa han till mig, pekade på besöksstolen framför skrivbordet och lämnade själv rummet.
Rummet vi kom in i var möblerat som ett stort kontor, med ett gammalt bastant skrivbord mitt i rummet, en läderfåtölj som besöksstol framför och en soffgrupp i chesterfield typ i ena hörnet. Väggarna var helt klädda med mörkt trä, dörren vi kommit in igenom syntes inte utan smälte väl in i träet runt om, väggen bakom skrivbordet täcktes av stora tunga bokhyllor fyllda med äldre böcker, belysningen i rummet bestod av en skrivbordslampa och ett antal spotlights som lös ned från taket som stjärnor på en mörk stjärnhimmel. Det enda som låg på skrivbordet var ett skrivbordsunderlägg och en interntelefon.
Jag satt och väntade i några minuter, innan en dörr i hörnet bakom skrivbordet öppnades och en lång, grå hårig man steg in i rummet. Han hade kort grått hår med flint mitt på, ca 55 år gissade jag men lite svårt att avgöra då hans ansikte var väldigt brunbränt., han var klädd i en engelsk variant av morgonrock som räckte ned till knäna och en exklusiv klocka på vänsterarmen.

Han gick sakta fram till stolen bakom skrivbordet, satte sig i den mörkbruna läderstolen, satte ihop sina fingrar framför sig, funderade ett kort tag innan han harklade sig och sa.
- Så du har problem med din lägenhet?
- Ja svarade jag tveksamt.
- Du har om jag förståt rätt tillförskaffat dig en lägenhet svart.
- Ja.
- Inte bra, vad heter du?
- Jenny.
- Fint, men jag vet inte om jag kan låta dig bo kvar där du bor, inte ens en vecka som Göran lovat dig.
- Men han lovade!
- Ja men han äger inte fastigheten, det gör jag, så jag bestämmer, vad har du att erbjuda?
- Lite pengar.
- Hur mycket?
- Tre tusen.
- Det räcker inte, det måste till mera, visa mig hur samarbetsvillig du är så skall vi förhandla, sa han barskt.
Jag tvekade och funderade innan jag tyst svarade.
- En avsugning?
- En avsugning och då vill du ha vad av mig?
- En vecka på mig att flytta från idag.
- En vecka, hm, en vecka, sa han och såg ut att fundera.
- Ja en vecka mot en avsugning.
- Och för det har du kommit hit klädd så sexigt utmanade?
- Ja, svarade jag frågande.
- Okej om jag får knulla med dig så kan vi börja förhandla, inget annat intresserar mig, avsugningar kan jag få när som helst av min uppasserska.
- Knulla, det går jag aldrig med på, svarade jag.
- Jaså men då kan vi avsluta detta snabbt, flytta innan kvällen.
- Nej det går inte.
- Men visa mig lite välvilja då Jenny lilla, sa han retsamt.
Jag funderade och funderade.
- Kom igen jag har inte hela kvällen på mig, sa han stressande.
- Okej, om jag får bo kvar i lägenheten under mina år som student så kan vi diskutera kostnaden.
- Jaså du var mig en tuff förhandlare, okej du pluggar i fyra år, om du betalar normal hyra, kommer hit två gånger per månad och knullar med mig så kan vi avsluta dessa förhandlingar.
- Nej en gång per månad räcker, och inte på sommarmånaderna.
- Om du klär dig som jag vill, är min för en hel kväll så räcker en gång per månad, blir det bra?
- Ja det går jag med på.
- Då skall vi bara städa undan formaliteterna innan du börjar betala din hyra.
Han reste sig och gick ut ur rummet. Det snurrade i huvudet, vad hade jag gått med på? Ligga med honom, en gång per månad i fyra år. Herre gud hur kunde jag? Det skulle jag aldrig klara, ligga med honom en hel kväll per månad.
Tiden gick och jag satt och väntade.

Han steg lika plötsligt in genom dörren igen, nu med två papper i handen.
- Läs här sa han och räckte fram ett ark till mig.
Jag läste igenom, där stod mitt fullständiga namn, personnummer, adress, att jag skulle få bo i lägenheten under mina studier på universitetet, att jag skulle betala normal hyra men att den skulle betalas kontant till hyresvärden, vilka månader det gällde, att jag vid dessa tillfällen skulle vara tillgänglig för naturabetalning från klockan 16:00 till 24:00 aktuell kväll och att resten av månaderna skull betalas till konto. Avslutande med två streckade linjer med hans, Bengt och mitt namn under.
- Skriv på om du är nöjd, sa han och höll fram en reservoarpenna.
- Visst sa jag och nickade bifallande, skrev på båda papperna och tog det ena, stoppade ned det i handväskan glad att jag löst det med bostad för hela studietiden.
Han sköt undan papperet på skrivbordet och sa leende.
- Nu Jenny skall du börja betala din första hyra.
Jag nickade åt honom, på något sätt gillade jag situationen, Bengt verkade så manlig, hård och visste verkligen vad han ville ha, det gillade jag. Kanske inte skulle bli så jobbigt att betala min hyra trots allt.
- Ställ dig upp, sa han befallande och jag lydde hans order.
- Snurra runt, så bra, puta med brösten lite, mycket bra Jenny, ut med häcken då, fint, lite till, svanka mer, upp på stolen på knä med baken hit, jag klättrade upp, stod på knä i stolen, lutade mig mot ryggstödet, kjolen gled upp och blottade mina bara skinkor, de vita stringtrosorna skar in djupt mellan skinkorna och delade dem lätt. Bengt satt still i stolen och tittade på mig under flera minuter.
- Bra kom hit nu och sug min kuk sa han.

Jag gick runt skrivbordet, Bengt hade skjutit ut stolen, särat på morgonrocken så hans nakna kropp syntes. Hans kuk låg vilandes mot benet, jag gick ned på knä framför han tog tag i den. Den var ådrig, tydliga ådror syntes utmed hela kuken, lätt sned mot hans högersida, lång men inte speciellt grov. Den passade bra i min hand när jag sakta runkade den med min höger hand. Jag slickade på toppen på ollonet, cirklade runt med tungan, sög in ollonet bara, lät tungan cirkla runt ollonet inne i min mun, Bengt stönade svagt. Jag lät kuken glida in sakta i min mun, jag höll handen vid roten och lyckades få in hela kuken ned till min hand. Släppte ut den inan jag började suga den in och ut igen, flera gånger mun knullade jag den innan Bengt tog tag om min tofs och började styra mitt huvud upp och ned över kuken. Han höll hårt om tofsen och föste mitt huvud upp och ned mot hans kuk, jag höll stadigt om hans kuk med ena handen, den andra tryckte jag mot hans lår så jag inte skulle tryckas hur långt ned som helst över kuken. Bengt grymtade, flämtade ljudligt innan han plötsligt släppte mitt hår och lät mig suga honom istället.
- Svälj nu, uppmanade han mig då sperman sprutade ut in i min mun.
Han höll med handen om min nacke så jag inte kunde komma undan och jag tvingades att svälja sperman, han sprutade inte så mycket så jag lyckades svälja allt.
- Sug mig ren och hård igen Jenny, sa han.
Jag fortsatte suga och slicka hans kuk, den slakade något men inte speciellt mycket innan den åter började stelna i min mun och hand.
Jag sög på den lite till inan han verkade nöjd, han föste undan mig och reste på sig.
- Upp på soffan Jenny.
Jag gick runt bordet till chesterfieldsoffan och satte mig i den.
- Vänd på dig så du har häcken hit och ansiktet över kanten.

Han smekte min skinka med handen efter att jag vänt mig, smekte med handen upp under kjolen, drog fram ena handen till mitt ena bröst, smekte mig utan på, fingrade på mina styva bröstvårtor genom toppen och bh?n. Den andra handen gick på upptäcktsfärd mellan mina ben, smekte mig på fittan utan på trosorna, smekte upp och ned, upp till analen och ned till fittan igen.
Flera gånger tryckte han med fingrarna både mot fittan, analen och nästan tryckte in tyget i stringen. Fingrarna letade sig in under trosorna, förde stringen ut över ena skinkan, smekte mig på min redan blöta fitta, situationen med han och mig här i rummet, där vi gjorde upp våran affär hade gjort mig kåt. Hans finger sökte sig in i mig, roterade inne i min fitta, pekfingret smekte mig samtidigt runt klitoris. Det var så skönt att jag stönade ljudligt, flera gånger stönade jag då hans finger roterade runt min klitoris, så skönt.
Han bytte snabbt ut sitt finger i min fitta mot sin kuk som han plötsligt och oförberett tryckte in i mig utan att göra mig förberedd. Jag stönade till högt när den långa kuken gled in djupt i mig på första stöten. Flera gånger förde han kuken ut, in i mig långsamt och i botten varje gång. Jag stönade, kved vid stötarna som gick i botten, den kändes så lång, mycket längre än jag tänkt mig när jag sög på den.
Bengt greppade tag om min kjol och höll mig stilla när han pumpade sin långa kuk in och ut ur mig. Jag förde handen ned till min klitoris och smekte mig, stönade högt och slängde med huvudet när hans kuk bottnade igen. Bengt tog tag om min tofs och drog mitt huvud bakåt så jag svankade maximalt, kuken gled oftare djupt in i mig nu.
Lika plötsligt som han tryckt in kuken drog han ut den, satte sig bredvid mig i soffan och sa till mig att rida honom.

Jag svängde runt och placerade mig gränsle över hans ben, jag placerade kuken vid öppningen till min fitta och sänkte mig ned över den sakta, Bengt tog tag om min höft och tryckte till så jag snabbt satte mig ned. Jag stönade till och flämtade när kuken borrade sig in djupt i mig, jag lyfte på mig igen, satte mig ned, Bengt hjälpte till med sina händer kring min höft, lyfte, tryckte ned, lyfte och tryckte ned.
När jag fått upp takten förde han sina händer upp till mina bröst och smekte dem utanpå min topp, tog tag i nederkanten av toppen och drog den upp över huvudet, slängde den på golvet bredvid soffan, smekte min bröst utanpå bh?n, förde ned kupan under brösten så han kom åt brösten utan något tyg i vägen, fingrade på mina hårda bröstvårtor, nöp lätt i dem mellan sin tumme och pekfinger.
Jag satte upp mina stövelklädda fötter på soffan och tog stöd så jag kunde rida honom snabbare och enklare. Kuken gled skönt inne i min fitta, jag placerade mina händer på hans axlar för stöd och ritten fortsatte. Bengt släppte mitt ena bröst och förde handen ned till min rumpa, smekte min häck, greppade hårt om ena skinkan och höll stringen åt sidan så den inte gled tillbaka mellan mina skinkor.
Svetten bröt fram på oss båda, vi flämtade, flåsade högljutt, Bengt nafsade med sin tunga och sina tänder på mitt bröst, slickade runt bröstvårtan, sög på den och bet lätt i den.

Bengt reste på sig, med mig hängande med kuken kvar inne i mig, lutade sig fram över soffbordet, la mig ned på det, drog upp mina ben till sina axlar och vräkte sig ned över mig. Kuken trängde så djupt in i mig att jag skrek till, han drog ut den igen och tryckte in den hårt, jag skrek till igen, så fortsatte vi flera gånger innan han fick upp en hög takt på knullandet, kuken gled hårt, snabbt in i mig och hans pung slog mot min anal vid varje stöt. Mina ben låste han fast med sina armar vid sina axlar, han la sig över mig så vi kunde kyssas, kuken for in och ut ur mig samtidigt som vi kysstes hett. Jag kände orgasmen komma, den byggdes upp inom mig, jag vibrerade av vällust och lät ett högt skrik ljuda över mina läppar. Orgasmen var så skön, Bengt fortsatte knulla mig, samtidigt som min fitta drog ihop sig och pulserade kring hans kuk, jag skrek och flämtade, det var så skönt.
- AHHhHhhhhh JA JA MER; SÅ SKÖNT; skrek jag rakt ut.
Bengt gav sig inte utan pumpade vidare med sin kuk i min fitta, det dröjde inte länge innan han grymtade och flämtade högt och han tryckte sin kuk in till botten på mig och lät sin sats spruta inne i mig. Jag låg helt avslappnad på bordet med honom kvar över mig, jag tänkte att nu var vi nog klara, men Bengt reste sakta på sig, stod upp och tittade ned på mig.
- Tror du att vi är färdiga, sa han till mig leendes.
Jag tittade trött på honom och undrade vad som nu skulle hända. Mer än två sprut skulle han väll inte orka, den gamle mannen. Men så fel jag hade.
Bengt satte sig ned i soffan med benen brett isär.
- Kom och sug min kuk nu lilla söta Jenny.
Jag reste mig upp sittandes på bordet, svetten låg som pärlor på mitt bröst och min mage. Min hud glänste av svett, jag gled ned på knä framför honom, kröp in mellan hans särade ben, ända fram till hans underliv där kuken låg slak, pekandes mot mig.

Slickade längs hans lår upp tills jag mötte ollonet, slickade på den där den låg mot låret, sög in den i min mun utan att ta i den med handen, den smakade gott av mina safter och hans sperma som fortfarande fanns kvar på ollonet. Kuken var slak och inte alls hård, jag slickade och sög på den, jobbade hårt för att få den hård, först hände ingeting, det fick mig att jobba hårdare med sugandet. Bengts hand höll om min tofs, drog i hårbandet som höll ihop tofsen och släppte lös mitt blonda axellånga hår, han samlade ihop håret i sin hand, tog det i ett hårt grepp och sa.
- Nu ser du till att du får kuken hård igen, annars finns det andra sätt att ta ut betalning på.
Jag ansträngde mig hårt nu, sög och slickade, hjälpte till med handen och runkade kuken med munnen sugandes på ollonet. Sakta men säkert började den att hårdna kände jag, den började fylla min mun nu, växte på längden av mitt bearbetande med munnen och tungan. Kuken hade växt till sin fulla storlek då Bengt avbröt mitt sugande genom att dra mitt huvud upp med sitt tag om mitt hår. Han drog upp mitt huvud så våra blickar möttes och han sa.
- Gillar du analsex, Jenny. Jag tvekade med svaret och innan jag hunnit svara.
- Synd för det gör jag och jag vill känna på din röv, förstått!
Jag nickade på huvudet, fortfarande tittandes han i ögonen.
- Men var inte rädd, jag skall vara försiktig, vill inte förstöra dig första gången, du skall hålla för fyra års knullande lilla Jenny.
Bengt släppte mitt hår och puttade bort mig från sina knä, reste på sig, gick bort till skrivbordet, öppnade en låda och plockade fram en tub.
- Ställ dig på alla fyra här, sa han och pekade på golvet mitt i rummet.
Jag reste på mig, gick ut till mitten av rummet och gick ned på knä och sedan på händerna. Mattan var av tjock, mjuk kvalitet, det kändes mjukt mot knäna. Bengt gick runt mig, bak till min bak, drog upp kjolen till min midja, förde stringen åt sidan över ena skinka och tryckte ut en kall klick med vaselin på min röv. Fingrarna smorde in runt analen, ett tryckte lätt in i min anal, det stramade runt hans finger men det kändes skönt, fingret gled lätt in med hjälp av vaselinet. Han förde det in och ut, tryckte in ännu ett i min anal, smekte runt med båda fingrarna inne i mig, min anal mjukades upp sakta men säkert. Jag stod stilla under tiden, väntandes på hans kuk som skulle tränga in i min tighta anal.

Bengt drog ut sina fingrar, kletade av vaselinet på min kjol, gick runt till mitt ansikte, kuken vajade stenhård framför mitt ansikte när jag reste mig upp stående på knä.
- Smörj in kuken, uppmanade han mig och höll fram tuben.
Jag tog tuben, tryckte ut en klick i min andra hand, greppade om ollonet med handen, smetade ut vaselinet på hela kuken, runkade den några gånger för att föra ut allt.
- Bra, ner på alla fyra igen, sa han, gick runt mig igen, placerade sig på knä bakom mig, placerade sin kuk mot min anal och tryckte på.
Hans ena hand höll om kuken, den andra greppade tag om min kjol och metallbälte så jag stod stilla, kuken tryckte sig in i mig, jag gav till ett kort skrik, en tår rann nedför min kind när den med ett plopp tryckte sig förbi min analöppning och banade sin väg djupt in i mig direkt. Jag flämtade och gled ned på armbågarna med röven upp i luften mot hans kuk. Kuken gled in, djupt in i mig, jag kände hans lår mot mina skinkor när han kommit djupt in i mig, jag flämtade och skrek korta gälla skrik innan han sakta började föra kuken ut ur mig igen. Tur att vi använt vaselin tänkte jag på innan han igen tryckte kuken in i mig, djupt denna gång också. Jag skrek högre denna gång när han samtidigt med andra handen smiskade till min skinka hårt med handflatan. Flera gånger när hans kuk åkte in och ut ur mig smiskade han min skinka med handflatan, hårdare för varje gång, jag skrek till och stönade högt, min skinka sved och blev snabbt röd av smiskandet. Jag gled ned nästan liggandes på mage med Bengt liggandes över mig med sin kuk borrad djupt i min anal. Flera gånger stötte han så djupt att jag trodde hans kuk skulle dela mig itu, jag skrek och stönade högt, Bengt verkade gilla att jag var högljud för han uppmanade mig hela tiden att stöna och skrika. Under knullandet smekte jag mig runt klitoris med ena handen hela tiden.

- Skrik högt slyna, högre nu när jag trycker min långa kuk in i din trånga anal.
- AHHHHHHH, MMMMMM, skrek jag rakt ut.
- Är du min knulldocka Jenny?
- Ja, svarade jag.
- Jag hörde inte, är du min hora Jenny
- JAAA skrek jag tillbaka.
- Bra Jenny, säg att du är min hora som älskar när pappa Bengt knullar din tighta anal, HÖGT, uppmanade han mig.
- JAG ÄR DIN HORA BENGT; JAG ÄLSKAR ATT BLI KNULLAD I MIN RÖV AV DIN LÅNGA GUBBKUK, skrek jag tillbaka.
- Bra Jenny, sa han och pumpade lite hårdare in i min anal.
- Säg att du är min hora för de kommande fyra åren och att du önskar att jag knullar dig i röven varje gång.
- JAG ÄR DIN HORA UNDER FYRA ÅR; JAG VILL ATT DU KNULLAR MIN ANAL VARJE GÅNG, skrek jag tillbaka.
Bengt älskade verkligen detta, det märkte jag för han flämtade högt när jag skrek ut mina ord till honom. Jag gillade det också, trots allt för jag kände min orgasm kom med stormsteg, den sköljde de över mig och min anal pulserade runt hans kuk. Han pumpade några extra gånger i min anal innan han tryckte den i botten och lät sin sperma spruta in i min anal, han grymtade och stönade högt, sperman sköt in i mig, djupt inne i min anal, Bengt la sig öve mig frustande och andfådd. Våra kroppar badade i svett, Bengts svett droppade från hans bringa ned på min rygg, när han låg på mig gneds våra svettiga kroppar mot varandra, min rygg blev plaskvåt av hans svett. Jag låg under Bengt helt avslappnad efter orgasmen, Bengts kuk slaknade inne i min anal innan Bengt rullade av mig och la sig bredvid mig på den tjocka, mjuka mattan.
Han låg helt stilla, flämtandes bredvid mig, jag tittade på honom, han blundade och tog igen sig.

Jag förde min hand bak till min anal, kände runt analen hur den töjt sig av Bengts kuk och knullande. Jag rättade till stringen mellan mina skinkor, reste på mig sakta och satte mig i soffan och flämtade av utmattning efter knullandet. Bengt reste på sig också, frågade.
- Vill du ha något, en kall öl.
- Ja tack sa jag trött till honom.
Bengt sträckte sig över skrivbordet och tryckte in en knapp på interntelefonen, en röst svarade.
- Ja chefen.
- Ines, kan du ta in två kalla öl till oss.
- Ja genast, något mer.
- Jag två handdukar också.
- Visst med en gång, svarade rösten, Bengt släpte knappen och gick och satte sig i soffan bredvid mig.
Efter några enstaka minuter öppnades samma dörr jag kommit in igenom och den flickan som öppnat ytterdörren åt mig och Göran kom in med en bricka i ena handen och två handdukar i andra. Hon la handdukarna på armstödet till soffan, serverade oss våra öl, tittade otroligt mycket på mig hela tiden. Bengt kunde inte hålla sig utan lät sin hand glida upp under hennes korta kjol som verkligen avslöjade allt när hon bara böjde sig lätt framåt. Han klappade henne på skinkan och smekte henne mellan benen innan hon frågade på bruten svenska.
- Är det bra så Herrn?
- Ja du kan gå nu Ines, passa på och beställ en taxi som är här om en halvtimme så Jenny min nya affärsbekant kan åka hem.
- Visst herrn, sa Ines och neg djupt innan hon trippade ut ur rummet.
- Skål då sa Bengt och höll upp sitt ölglas mot mig. Skål för våran affärsuppgörelse, vi kommer nog båda att bli nöjda.
- Skål, svarade jag och tog en djup klunk ur glaset.
Vi drack upp ölen under tystnad tills Ines kom tillbaka, knackade på dörren och steg in efter Bengt gett henne tillstånd.
- Taxin är här nu, sa hon.
- Bra Ines, du kan säga till chauffören att vänta några minuter, betala honom också för resan tillbaka för Jenny.
- Visst hern sa hon och neg innan hon gick.
- Så Jenny, då kan du åka hem för denna gången.
Jag nickade åt honom, letade upp min topp och fixade till bh?n innan jag tog på toppen över.
- Då skickar jag dig ett kuvert strax innan nästa gång vi skall ses.
- Visst det blir bra.
- I kuvertet hittar du information om vad du skall göra och vart du skall åka, vi kanske inte kommer att ses här varje gång.
- Ok, sa jag tveksamt. Bengt märkte min tvekan och la till.
- Ja du är min en hel kväll, vi kan inte bara vara här varje kväll vi skall umgås, sa han och log mot mig innan han tog på sig sin morgonrock och visade mig vägen upp till ytterdörren.
- Hej då, sa jag till honom. Han stod i dörröppningen.
- Hej då min egna unga docka, sa han och skrattade.
Jag steg in i taxin, chauffören tittade nyfiket på mig i backspegeln innan han körde iväg. Jag såg väl lite sliten och trött ut för han försökte starta ett samtal med orden.
- En jobbig kväll?
Jag nickade bara tillbaka och han förstod att jag inte hade lust att snacka. Hela resan hem funderade jag på om det var värt lägenheten eller inte, ligga med Bengt, tio gånger per år i fyra år framåt i tiden. Visserligen var knullet nästan det skönaste jag haft i mitt 20åriga liv men fyrtio gånger, det är många det.