Linda Evangelist

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Linda Sjövall var en ordentlig flicka, ja, man kan sÀga en förebild pÄ alla sÀtt. Hon hade höga betyg, klÀdde sig klanderfritt, sÄg nÀstan vuxen ut i sina klÀder, hade ett vÀlutvecklat vokabulÀr och framför allt - ett vÀlutvecklat och eftertraktat yttre.
I kyrkan dit hon gick hade man förespÄtt henne en lysande framtid, man ville skicka henne till bibelskola och seminarier. Hon fick t o m företrÀda församlingen pÄ pastorsseminarierna. Ingen vÄgade heller klandra Linda, man fann helt enkelt inget att ta pÄ - hon vann mÀnniskor för tron och sÄg till att en strid ström av ungdomar kom till kyrkan, i synnerhet en del pojkar med förhoppning om nÀrmare fysisk relation s a s.
Hon hade för vana att sminka sig klanderfritt och stilfullt, nÄgot hon fÄtt hjÀlp med av Stacey och Candy, tvÄ ditresta amerikanska kvinnopredikanter. EfterÄt hade i synnerhet den manliga delen av församlingen fÄtt stora koncentrationssvÄrigheter och mÄngen mans byxor putade betÀnkligt dÄ tankarna vandrade till Lindas behagfulla yttre.
Inte minst pastorn var under hennes förtrollning och sÄg till att hon fick gÄ Àrenden Ät honom, nÄgot som irriterade hans fru som ofta var pÄ Linda och hackade pÄ henne för alla tÀnkbara och otÀnkbara anledningar. Men Linda var en tjej som lÀrt sig hemifrÄn att hÄlla huvudet högt i alla situationer och gick inte för ett ögonblick under hennes kritik. Inte för att pastorsfrun hade sÀrskilt rent mjöl i pÄsen sjÀlv, utan hade under Ärens lopp vid olika tillfÀllen sett till att förse sig sexuellt dÄ hennes man mer hade gift sig med kyrkan Àn med henne. Men som man sÀger, "Genom sig sjÀlv kÀnner man andra", eller som i det hÀr fallet, tror man sig göra det.
Pastorn hade sett till att fÄ upprepade sjÀlavÄrdstillfÀllen med Linda och hade haft akut stÄkuk vid flera tillfÀllen och dÄ och dÄ stulit till sig en kyss och mÄnga, mÄnga kramar av henne. Vid ett tillfÀlle hade hans hand varit farligt nÀra hennes fitta dÄ han smekt henne nÀr hon satt pÄ hans knÀ. Han brukade i synnerhet beundra hennes rödmÄlade lÄnga naglar, nÄgot ingen annan kvinna i församlingen tordes bÀra, Àven tÄnaglarna lyste röda genom de ljusa nylonstrumporna. Men mest av allt var hans sinne fÀst vid hennes generöst tilltagna barm som skulle ha generat mÄngen vuxen kvinna, för att inte tala om hennes filmstjÀrnelika anletsdrag, inramat av ett blont lockigt hÄrsvall och med de blÄaste, mest oskuldsfulla, blÄa ögon en man nÄgonsin kunnat fÄ syn pÄ och en bak som skulle ha drivit mÀn till slagsmÄl om henne. SjÀlv hade hon ingen som helst aning om hans planer, omedveten om sig sjÀlv som hon ÀndÄ var - hon trodde det bÀsta om alla, folk fick nÀstan spy galla pÄ henne utan att hon Àndrade den instÀllningen. Hon var i sanning Ànglalik i alla aspekter.
Upprinnelsen till hennes verkliga inre konflikt och livstrauma började helgen dÄ nÀstan samtliga kvinnor skulle bege sig pÄ kvinnokonferens med den barska och mÀstrande pastorsfrun i spetsen. SjÀlv hade hon fullt upp med att lÀsa lÀxor till en stor tenta i gymnasiet och hade avböjt dÄ hennes mamma frÄgat om hon ville följa med. Av erfarenhet visste hon dessutom att det skulle handla om att lyssna till en tjugofyratimmars förelÀsning i moral frÄn pastorsfrun under vÀgen dit.
Efter hon avslutat lÀxlÀsningen ringde telefonen, i andra Ànden var inte kompisen Louise utan pastor Lundberg. Linda tyckte det var konstigt av honom att ringa henne sÄ pass sent en fredagskvÀll.
- Eh? Linda? skulle du kunna komma över? mmm? jag har ett litet Àrende jag skulle vilja dryfta med dig. Hemskt viktigt? mmm? handlar om din utveckling.
- Vilken utveckling? undrade Linda förbryllat.
Nu gÀllde det för pastorn att vÀva ihop trÄdarna till planen han gÄtt i mÄnaders och vÀvt.
- Jamen? du vet? du börjar ju bli en vuxen kvinna och det kommer saker och ting man mÄste reda ut och dÀr tror jag mig kunna hjÀlpa dig. Dessutom, fortsatte han, sÄ har det kommit svÄra anklagelser om att du gÄr omkring och hetsar upp mÀnnen i vÄr församling, sant eller?
- Det stÀmmer inte alls? försökte sig Linda pÄ men avbröts av pastorns
- Ja, ja, ja, jag vet att du Àr en rÀttskaffens kvinna och att inget av detta stÀmmer men det Àr bra om vi fÄr trÀffas och ?stÀmma av?, tycker inte du ocksÄ det nu nÀr vi kan fÄ vara ifred och sÄ?
Linda höll med om det och tog pÄ sig ytterklÀderna efter att ha lagt pÄ luren. Hon var klÀdd i en rosa dress med fladdriga bomullsbyxor och röda pumps med hÄl framtill sÄ de röda tÄnaglarna riktigt gnistrade. Hon tog pÄ sig den svindyra fransktillverkade kappa pappa köpt henne pÄ affÀrsresan och tog femmans buss ner till centrum och vidare in pÄ Korskyrkans expedition dÀr pastorn satt och vÀntade.
Dom satt och smÄpratade om ditt och datt och ömsom skrattade, ömsom talade allvar. Hela tiden satt han och beundrade hennes lÀppglansförsedda plutmun och hörde slutligen ingenting av vad hon sa, bara stirrade in i hennes blÄ ögon som sÄg ut som tvÄ söderhavslaguner. NÀr hon log sÄg han hela raden av hennes elfenbensvita tandrad. Han suckade för sig sjÀlv.
Med ena handen klÀmde han pÄ sin grova stÄkuk som plötsligt vaknat till liv efter nÀra nog ett decenniums dvala. Han hade nÀmligen exkluderat sex ur sitt Àktenskap ocksÄ efter att ha blivit troende och levde i villfarelsen att man skulle leva i celibat resten av livet, nÄgot som halvt drivit hans mycket kÄta fru till vansinne tills hon inte lÀngre orkat och inlett ett förhÄllande till kyrkovaktmÀstaren. Under tiden hade hon byggt upp rena charaden av prÀktighet i nÄgon slags överslagshandling frÄn hennes sida men folk gick pÄ det och det generella omdömet var att mÄnga ansÄg att Isabelle var en mycket andlig kvinna lÄngt över alla andra i status, nÄgot som hon inte heller protesterade emot.
Han hade nĂ€sta lyckats i sin renhetsambition tills Linda med familj dök upp, sedan dess hade hon funnits i hans tankar, dag som natt, morgon som kvĂ€ll. De övriga kvinnorna i församlingen utgjorde inget som helst hot mot hans renhetsambition utan var sĂ„ upptagna med samma charad som pastorsfrun inlett innan och det kunde han se rakt igenom men Linda? hon var? ÄKTA och tydligen helt omedveten om sina sexuella attribut.
Bland tonÄrstjejerna i församlingen hade hon startat en ny trend och plötsligt var det som rena sommarÀngen i blomstring bland dem; dom riktigt lyste skönhet dÀr dom satt runt Linda pÄ ungdomsmötena. NÄgra hade redan i smyg fÄtt valuta för sina anstrÀngningar och trivdes alldeles utmÀrkt i sin nya roll.
Slutligen avbröt pastorn sig med att hala upp en tjock Bibel som han började lÀsa högt ur.
- Linda du vet ju att Gud skapade kvinnan Ă„t mannen?
- Mmm? svarade hon och fÀste uppmÀrksamheten pÄ hans röst och det som skulle lÀsas. SÄ pass drillad var hon i att underordna sig att hon visste ut i ryggmÀrgen att underordna sig överhet och i synnerhet inte ifrÄgasÀtta nÀr orden kom ur en pastors mun. DÄ teg man helt sonika. Det var en doft i rummet av Atrix eller nÄgon annan slags billig handkrÀm. Han anvÀnde en slags After Shave som mer pÄminde om spolarvÀtska Àn nÄgot annat, han saknade helt enkelt klass, men han var ju pastor detta till trots?
- Du vet ju ocksÄ att kvinnan ska vara mannen underdÄnig och att mannen Àr pliktig att ge kvinnan det hon ska ha likavÀl som kvinnan ska ge mannen det han ska ha. Nu Àr vi ju i en helig kommunion med varandra och Àr pliktiga att inte bara hjÀlpa varandra utan ocksÄ ge vÄra liv för varandra, eller hur?
Linda nickade, detta kunde hon som ett rinnande vatten.
Han fortsatte:
- Du vet ju ocksÄ att Gud har satt pastorn till att vara herde över jorden och att det medför ansvar och förpliktelser för oss alla.
Linda teg ödmjukt.
- Du vet ocksÄ att min fru ocksÄ Àr en Herrens tjÀnarinna och inte lÀngre har tid att se efter vÄra gemensamma behov. Och vi vill ju inte att DjÀvulen ska fresta oss i onödan och det Àr dÀr du, Linda, kommer in. Du vill vÀl hjÀlpa din pastor som en Herrens trogna tjÀnarinna?
Linda sÄg ut som ett levande frÄgetecken men anade vad han menade. Hon kÀnde sig torr i strupen helt plötsligt och satt aningen spÀnd, tungan klibbade fast vid hennes gom. Hon hade sÀllan tÀnkt en smutsig tanke i sitt liv men hon visste vad sex handlade om samtidigt var hon drillad i att mota alla sÄdana förslag pÄ porten vare sig de kom muntligt frÄn andra mÀn eller frÄn henne sjÀlv. Detta var en helt annan sak?
Pastorn hade nu rest sig och stod bakom henne och masserade hennes axlar. Det kÀndes mycket behagligt och hon slappnade plötsligt av.
- Linda, du har vÀl frÄgat din skolsyster om de dÀr pillren vi talade om för en mÄnad sedan?
- Ja, svarade hon aningen hest, jag har Àtit som nu i en mÄnad men jag förstÄr inte riktigt varför om jag ska vara Àrlig.
- Det kommer du snart att fÄ veta, sa pastorn. Han kunde inte hÄlla tillbaks ett litet triumfatoriskt leende, detta gick ju som pÄ rÀls! Han fick behÀrska sig att inte ta ett brottargrepp om hennes enorma pattar och suga musten ur dom, men allting i god tid? lugna och fina?
Hans beröring blev med ens djÀrvare och mera vÄgad, han drog ner axelhÀllorna pÄ hennes blus och masserade ner mot brösten. Hennes andhÀmtning blev allt hÀftigare, tankarna susade runt i hennes huvud - RÀtt? Fel? RÀtt? Fel? Han började knÀppa upp blusknapparna framtill medan han fortsatte fylla hennes huvud med mumbo jumbo och utryckta felcitat som skulle ha generat fan sjÀlv.
Nu var det febril aktivitet i den söta flickans hjÀrna.
- Men pastorn? Àr detta inte otukt vi Àr pÄ vÀg att göra nu??
- Oh, nej, min lilla söta vÀn! Vi anvÀnder ju oss bara av den mÄngfald av gÄvor Gud gett till församlingen och du min lilla Linda? det Àr ju uppenbart vad du fÄtt i skÀnks? och dÄ ska man anvÀnda som gÄvorna i församlingens tjÀnst annars dör dom ut. Det Àr nÀr man anvÀnder dom ute i vÀrlden som det Àr synd.
Han drog sakta av henne blusen. Hon satt dÀr i lÀderfÄtöljen i sin mÀrkesbehÄ med skinnet knottrat av nyfödd kÄthet. Hon slickade sig om munnen och sökte göra sig beredd pÄ vad komma skulle Àven om hon inte hade den minsta aning om hur man gjorde eller vad som skulle hÀnda. Han kunde inte behÀrska sig lÀngre utan böjde sig ner och gav henne en lÄng och utdragen tungkyss medan han flinkt hÀktade av henne behÄn och sakta började dra av den. Han ville se det han bara fÄtt fantisera om under sÄdan lÄng tid samtidigt kysste, sög och slickade han Linda runt öronen, nacken över halsen och ner mot sitt mÄl - brösten. Med en triumfatorisk gest kastade han behÄn lÄngt bort i kontorsrummet. Dom formligen vÀllde ut och gungade till litet av tyngden. Dom var enorma med stora bruna vÄrtgÄrdar och med styva bröstvÄrtor som pekade mot taket i stram givakt.
- Om du visste vad jag lÀngtat efter detta, Linda, min Àlskling, sa han och började smeka dom ömt och varsamt. Hon pep till och lyfte upp överkroppen en aning som för att hjÀlpa honom tillrÀtta.
Hans handflator rÀckte inte pÄ lÄnga vÀgar till för att hÄlla i dessa magnifika pjÀser av lent kvinnokött. Hon luktade ljuvligt, hon luktade dyrt. Detta var en kvinna med klass! En lÄngt vida överlÀgsen honom i bÄde stil och rang, en som borde ha förtjÀnat bÀttre, yngre, stiligare, virilare och framför allt - snyggare mÀn, men det sket han högeligen i just nu. Han hade fÄtt henne precis dit han ville och med allt som stod pÄ spel för honom, hans karriÀr, rykte och Àktenskap sÄ ville han för allt i vÀrlden inte rusa ivÀg i stil med in-ut-sprut-slut stilen. Nej han tÀnkte dra ut pÄ detta. Han hade samlat en decennielÄng spermadepÄ som förmodligen skulle fÄ henne att lyfta vÀl det blev av att penetrera henne? om han kom sÄ lÄngt. Det fanns en osÀkerhet hos honom som samtidigt eggade upp honom? skulle hon slÀppa in honom i sig? eller skulle hon neka?
Hans lÀppar hade nÄtt ner till brösten, han nÀrmade sig sitt mÄl i lÄnga roterande rörelser, allt nÀrmare vÄrtgÄrden. Slutligen omslöt han den med lÀpparna och lÀt tungan rotera runt dÀrinne.
- Ooouuuuaaahhh!
- Uuuuhhmmmm!!
- Iiiiyyyyuuummm!!!
- Nnnnggghhhaaaahhh!!
Hon insÄg att detta var vad tjejerna i skolan sökt förmedla till henne dÄ dom sökt fÄ henne att förstÄ hur skönt det var att ha sex och knulla. Det var som om het lava strömmade ifrÄn hennes huvud och ner. Hon kÀnde sig kokhet över hela kroppen som halvlÄg i MiofÄtöljen av lÀder. Hennes rygg var alldeles svettig av upphetsningen, hon höll om hans nacke med sina utsökt vackra hÀnder, naglarna rispade honom lÀtt i nacken varje gÄng han gick upp och ner dÄ han sög bröstvÄrtorna. Det var som om han vore utsvulten som ett rovdjur, denna tanke gjorde Linda bÄde rÀdd och kÄt för hon ville som varje annan kvinna, bli erövrad. Hon kÀnde sig sÄ nöjd att hon passerat provet med godkÀnt och ansetts vÀrdig att fÄ Àlska med sin pastor, den högste i församlingen! Det var nÄgot av en merit att lÀgga till samlingen av andra diplom uppe i det undermedvetna.
Han fortsatte slutligen nerför magen och började frigöra hennes kjol, hon reste upp stjÀrten för att hjÀlpa honom pÄ traven och bit för bit lÀt han kjolen glida nedför hennes utsökt vackra och lÄnga slanka ben. Dom var ett under av perfektion! Gud mÄste ha haft en bra dag nÀr han gjorde Linda, det var han övertygad om! Han trÀdde av henne kjolen och fortsatte sitt rövartÄg. Han kunde se den hÄriga, ljusa busken genom hennes tunna franska spetstrosor i silke, lÄngsamt, lÄngsamt började han kavla ner dom ocksÄ först över höftbenen sedan venusberget? och? fittan! Han stannade upp, liksom för att njuta av segerstundens sötma, det luktade rikligt av kvinnokön, han noterade en jÀttestor flÀck pÄ trosorna - flickan var redo! Slutligen satt hon dÀr iförd bara benfÀrgade nylonstrumpor och röda pumps. Hennes blygdlÀppar var svullna och fuktdroppar syntes överallt i den ljusa hÄrbusken. Hon andades hÀftigt dÀr hon satt med slutna ögon. Hennes klanderfria sminkning framhÀvde det Ànglalika ansiktet Ànnu mer och varje gÄng hon slickade sig om lÀpparna blev han bara kÄtare och kÄtare.
Hans sprÀngfyllda kuk gjorde det svÄrt för honom att sitta sÄ han reste sig upp och drog av dom. Kuken stod rÀtt ut genom kalsongerna. Gud, den mÄste minst vara lÄng som en skollinjal tÀnkte Linda dÄ hon kikade upp.
- NĂ„ vad tycker du om pastorns kuk, Linda?
- F-f-f-f-i-i-n, stammade hon fram.
- Vill du kÀnna pÄ den?
- Mmmm?
Han gick fram och stÀllde sig framför hennes ansikte, den stod i stram givakt framför hennes ansikte. Det var alltsÄ sÄ en riktig snopp sÄg ut med lÄnga tjocka blodÄdror som klÀttrade uppför mot det ljuslila och röda ollonet som dröp av saft. Det rann lÀngs kukroten pÄ honom, han sökte smeta ut det men det rann bara vÀrre.
Slutligen bad han Linda smaka pÄ den. OsÀkert och med trevande hÀnder lÀt hon sina lÄnga, röda naglar röra vid ollonet? kuken reste sig Ànnu mer och verkade vÀxa ytterligare.
- Gör om det dÀr igen, sa han hest.
- Var en god tjÀnarinna, nu.
Hon sökte gripa tag om kuken men nÄdde inte pÄ lÄnga vÀgar runt, hon lÄt tummen gnida utmed framsidan alldeles nedanför ollonstrÀngen. Han suckade ljudligt dÀr han höll henne i det blonda hÄrsvallet. SÄ mycket att ta igen? alla dessa Är av sexuell inaktivitet? alla grÀl mellan frun och honom av samma orsak? han hade verkligen full rÀtt att göra detta, det hade han förtjÀnat med rÄge!
Linda lÀt plötsligt lÀpparna sluta sig om toppen pÄ ollonet, han kÀnner hur det börjar rycka i trakten av svanskotan och uppför kukroten. Han fick inte komma Àn! Det hade han sparat Ät henne! Han ville fylla henne badkarsfull av sperma, han ville rent av skÀnda denna perfekta varelse och skapa en nymfoman av henne istÀllet för denna klanderfria hÄllning hon haft sÄ lÀnge. Han önskade sig kunna skapa en alldeles egen superhora, sitt eget helgade vÀnsterprassel som han kunde utnyttja efter sjÀlviskt behag. Som kunde fÄ honom att glömma all livets djÀvligheter Ätminstone nÄgon gÄng i veckan.
Linda hade lyckats fÄ in hela ollonet i munnen, det sÄg nÀstan ut som om hon sökte svÀlja en grapefrukt, kinderna stod svÀllda ut och lÀpparna tecknade en röd linje runt kanten av den del av ollonet som var kvar utanför. Hon sög och slickade med sÄdan bravur att han mÄste be henne att lugna sig, annars skulle han komma.
- Komma? Är det det dĂ€r vita? Pastorn nickade rusigt och frĂ„gade om hon skulle ha nĂ„got emot att svĂ€lja nĂ€r det kom.
- Det Àr gott, fortsatte han.
Hon nickade till svar och fortsatte. Slutligen kom den sÄdan kanonsats att hon inte förmÄdde hÄlla kvar ollonet i munnen utan det vispade runt, pÄ lÀderfÄtöljen, över hennes hÄr pÄ heltÀckningsmattan. Hennes ansikte var heltÀckt av vit klibbig massa, av nyfikenhet skrapade hon av litet med pekfingernagel och smakade. Det var en salt smak och grÀddig konsistens, hon tyckte t o m att det smakade gott. Hon tog en till smak och Ànnu en. Slutligen böjde sig pastorn ner och torkade av henne med en vÄtservett som luktade citron.
- Du Àr en duktig flicka, Linda, nu vill jag hjÀlpa dig om jag fÄr. Linda nickade
- Men dÄ vill jag att du lÀgger dig pÄ skrivbordet hÀr, sa han medan han med ena armen svepte ner filofaxer, pennstÀll och almanackor med en duns till golvet.
Varsamt tog han tag om hennes höfter och hjÀlpte henne upp pÄ bordet. Han trÀdde av henne nylonstrumporna men lÀt de röda pumpsen vara kvar efter att ha sugit pÄ hennes stortÄnaglar en stund. Hon gnydde gÀllt. Han placerade hennes fötter vid Ànden pÄ bordet sÄ han hade full insyn i den svullna flickebarnsfittan som sÄg ut som en fuktig köttros i det dÀmpade ljusets sken. Sakta började han kyssa hennes ben och arbetade sig uppÄt mot lÄren dÀr han kysste bÄde hÄrdare och mer intensivt. Linda reste pÄ underkroppen som ett tyst bifall att ta sig dit hon anade han skulle.
Hon kÀnde en lÀngtan och en nyfikenhet pÄ vad som komma skulle, detta var flera gÄnger bÀttre Àn hon trott det skulle vara. Vanligtvis skulle hon kanske ha kÀnt sig smutsig men detta var ju hennes pastor som gjorde det och det gjorde henne bÄde lugn och avslappnad, hon rent av njöt.
Hans mun var framme vid sitt mÄl. Sakta lÀt han tungan rotera vid kanten av blygdlÀpparna, dom svullnade upp Ànnu mer. Han lÀt tungan passera och leta sig Ànnu lÀngre in. Hon tjöt till.
- Ooooooohhhh! Eeeeaaaahhh! Åh? Gud!
- Ja, det Àr bra sÄ! Prisa du Herren för att vi snart ska fÄ förenas!
Han lÀt tungan virvla runt hennes fitta och hon spÀnde kroppen som i en bÄge. Det var rena Äskan uppe i hjÀrnan! Blixt och dunder! Varje slick sÀnde multipla stötar upp till hennes huvud, det var som om nÄgon gett henne elchocker! Han slickade fortare och fortare, slutligen var det som om nÄgot gick sönder inuti henne eller brast och hon översköljdes med en sensation hon bara trott var reserverat för himmelen. Han hade nÄtt hennes kittlare och fortsatte uppmuntrad av hennes allra första orgasm att slicka och suga pÄ den, hon reste pÄ nytt sin kropp i bÄge och kom pÄ nytt, denna gÄng flera stycken orgasmer.
- Linda! Din fitta smakar sÄ bra! Du Àr sÄ vacker, Linda, sÄ otrooligt vacker!
- Ehhhjaaaahh! D-d-u-u? g-g-ö-ö-r-r? d-d-det? s-s-s-s-Ä-Ä-Ä?
Mer fick hon inte ur sig förrÀn hon kom pÄ nytt. Hon började jucka upp och ner för att fÄ ut mer av hans slickningar. Han höll henne stadigt om höfterna och slickade mer och hÀftigare, han lÀt sin tunga gÄ lÄngt in i hennes vagina och slickade som besatt runt om. Hon hade tappat rÀkningen pÄ orgasmerna, men en sak visste hon - detta var inte sista gÄngen hon gjorde nÄgot liknande? No more Miss Nice Girl! Att ingen berÀttat om detta för henne, hon kÀnde sig nÀstan förbannad och en stor del av den ilskan sÀnde hon till pastorsfrun, fast nÀr allt kom omkring kanske hon fick sin hÀmnd just nu?? Hon gav ju faktiskt honom det hon inte förmÄdde? det gjorde ju henne bÀttre! Uppmuntrad av detta reste hon sig halvvÀgs upp och sÄg ner pÄ honom och hur hans tunga bearbetade hennes mus. Hon njöt av Äsynen sÄ mycket att hon kom en till gÄng.
- Nu vill jag ha den! Sa hon plötsligt. Han sÄg upp med ett frÄgande ansiktsuttryck.
- Jag vill ha din kuk! Jag vill att du ska ge mig KUK! KUKEN! KUKEN! KUKEN! Skrek hon sÄ att det ekade i rummet. Hon kunde inte hÄlla sig lÀngre utan mÄste uttala det dÀr magiska ordet.
Han reste sig och hon greppade tag om honom med bÀgge hÀnderna och började bearbeta köttspettet. Det dröjde inte lÀnge innan den stod Ànnu vÀrre Àn innan. Hon tog tag i den som för att leda honom rÀtt, inte för att det behövdes, han var ÀndÄ pÄ vÀg dit. Hon blundade medan han lÀt ollonet glida in med ett ploppande lÀte. Han stannade dÀr ett tag som för att retas med henne, hon förde fram underlivet som för att fÄ honom lÀngre in. Han drog ut det igen och bara stod och beundrade henne en stund, hon sÄg Ànnu bÀttre ut nu dÀr hon lÄg svettig och med spermastÀnk hÀr och dÀr i det brusiga lockiga hÄrsvallet. De perfekta brösten vÀllde ut pÄ sidorna och tÀckte hela hennes bröstkorg som ett harnesk av lust. Hennes blÄ ögon signalerade bara om mer? mer? mer och han kunde ju inte förvÀgra henne det.
LÄngsamt lÀt han ollonet glida in igen samtidigt som han placerade hennes ben pÄ sina axlar sÄ att han skulle kunna trÀnga djupare in i henne - det hade dom bÀgge förtjÀnat! Hon stönade högt för han var bÄde lÄng och grov, hon tyckte sig kÀnna varenda blodÄder trycka sig mot hennes fittvÀggar. Ollonet kÀndes som en murbrÀcka varje gÄng han kom in. Hon kÀnde ett sting av sorg nÀr han drog sig ut och lÀttnad nÀr han Äter kom in. Han tryckte in sig djupare och djupare Ànda tills han nÄdde hennes mödomshinna. Han hade mycket kvar av kuken att pressa in, inte ens en tredjedel var inne i henne dÄ han bottnade i mödisen.
- HÀr Àr det stopp, sa han, vill du att jag ska fortsÀtta?
- FoooorrtttssÀÀÀtttt!! För Guds skull? FORTSÄTT!!!
Han lade pÄ hela sin kroppstyngd och tryckte pÄ. Med ett snÀpp var han inne och lÀt sin kuk fylla henne, fortfarande hade han en del kvar men hon skrek och gurglade och ropade ömsom pÄ Gud ömsom pÄ mamma och nÄgon sÄpastjÀrna frÄn teven. Hon hade fattat tag i bordskarmen som spjÀrn och tryckte emot för allt hon kunde och förmÄdde. Det sved till dÄ mödisen sprack men det motsvarande inte pÄ lÄnga hÄll det övriga hon kÀnde. Detta var det hÀftigaste hon varit med om sedan dopet och frÀlsningsupplevelsen! Hon önskade att han kunde bosÀtta sig dÀr inne i henne för gott och alltid vara i henne. Han var sÄ bra Àven om han inte direkt var vÀrldens vackraste, men Gud, vilken kuk han hade!! Detta var för bra för att vara sant helt enkelt!!!!
Han började dra sig ut pÄ nytt och gled sakta in igen tills han fick upp en hÀrlig gungande rytm. Hennes bröst gungade som vattensÀckar fram och Äter i rytm till hans drag. Hennes tjut och vrÄl var som ljuv musik i hans öron, dom letade sig ner till trakter av hans hjÀrta som han sedan lÀnge trott vara stelfrusna och döda. Bara synen av kuken som for fram och Äter som ett jÀttelikt köttspett gjorde honom salig. Han hade sÀkert töjt ut henne flera nummer vid det hÀr laget, hennes spÀnda blygdlÀppar gick som en tunn, spÀnd röd ram runt om köttpÄlen som arbetade sig allt djupare och djupare in i denna skandalskönhet sÄ omedveten om sig sjÀlv och sitt oerhört attraktiva yttre. Hon skulle för alltid jÀmföra sina framtida Àlskare med honom, det var han övertygad om.
Hon stod upp i brygga med armbÄgarna i skrivbordet och skrek högljutt om mer? mer? mer!! Han jobbade pÄ som en furie i nÀstan kÄtraseri? hon skulle fÄ? hon skulle fÄ? vÀnta bara? Det var som om han projicerat all sin ilska och indignation hans fru skulle ha haft pÄ den ljuvliga Linda som öppnat sig för honom och lÄg som ett kraftfÀlt av njutning pÄ hans annars sÄ prydliga skrivbord. Ilska, kÄthet och triumf blandade sig till en tsunamivÄg i hans inre, han kÀnde hur tolv Ärs innehÄllen utlösning sökte sig till hans kukrot. Hans kuk styvnade Ànnu mer, nÄgot Linda ocksÄ kÀnde och förstod vad som komma skulle hon skrek och ylade Ànnu vÀrre och gjorde allt hÀftigare och hÀftigare motjuck för att hjÀlpa till, snart skulle hon fÄ vara med om det dÀr alla pratat om?
Plötsligt stannar han upp och trycker sig i botten av hennes fitta, dÀr lÀgger han sig med hela sin kroppstyngd och stöter pÄ sÄ att hela den trettiotvÄcentimeters kuken bottnar till sista millimetern. Linda klöser honom pÄ ryggen och slÄr pÄ honom?
- Kom dÄ? gubbe? kom dÄ? nÀr du ÀndÄ fÄtt mig sÄ hÀr lÄngt, tÀnker hon. Hon saxar sina lÄnga ben runt hans höfter för att trycka in honom och dÄ??
- UuuuuuuuuÄÄÄÄÄÄÄÄooouuuuuuuueeeeehhhhnnnnn! Din?! F-f-f-i-i-t-t-taaa! J-j-a-a-g f-f?y-y-l-l-l-e-r? !! D-i-i-i-i-i-i-g-g!!! Skrek han med ett avgrundsvrÄl samtidigt som han sprutar och sprutar och sprutar och sprutar?
Linda ligger under hundrafemkilos-kolossen och grÄter och skriker ömsom. Hon darrar spasmatiskt och vrider sig som en kÄlmask. Han kÀnns som om han vore uppe i hennes bröstkorg, sÄ stor kÀnns han. Hon kÀnner hur hon fylls av en syndaflod av varm vÀtska som sakta letar sig ut genom den tajta öppningen, det rinner sperma ut pÄ skrivbordet i strida strömmar dÄ han sakta juckar ut och in och för varje gÄng han gör det frigörs Ànnu mer, det tycks inte vara nÄgon Ànde! Det mÄste ha varit Ärhundradets spermapropp han gÄtt och burit pÄ! Borta Àr hans frustration och ilska, kvar finns bara en skön kÀnsla av vÀlbefinnande. Slutligen drar han sig ur och torkar av sig pÄ sina kalsonger.
- Dom hÀr vill jag behÄlla som ett minne, sÀger han och plockar upp hennes spetstrosor frÄn golvet. Hon ler tamt mot honom dÀr hon ligger i sina röda pumps med en stor pöl av sperma rinnande ut ur henne och nedför bordskanten.
Han börjar klÀ pÄ sig igen men kommer bara i skjortan dÄ hon tar ett fast grepp om honom.
- Har jag gÄtt sÄ hÀr lÄngt sÄ tÀnker jag minsann fortsÀtta, sÀger hon med nyfunnen kaxighet i rösten. Sedan börjar hon suga av honom och strax Àr han igÄng igen. Den hÀr gÄngen tar han henne bakifrÄn, nÄgot han lÀnge velat göra sedan han fick syn pÄ hennes utsökta bak vid ett ungdomslÀger. Kuken far in och ut ur henne som ett spjut, han Àr fortfarande blodig om den efter att ha sprÀckt henne innan. Slutligen kommer han, denna gÄng inte lika vÄldsamt men inte heller litet. Det verka forsa litervis ur gubben!
SÄ hÀr fortsatte dom helgen ut och i hemlighet fortsatte dom trÀffas i pastorns sommarstuga fem mil bort under en lÄng tid tills han flyttade vidare. Linda vÀxte upp till den vackraste kvinna som södra Sverige skÄdat och hon gifte sig slutligen med en mycket vacker evangelist och fick fem barn med honom.
Och om du frÄgar mig, sÄ finns det inga som kristna tjejer! Inte en chans! Dom övriga har inte en skugga av en chans!