Fetish

15 Är och Ätta mÄnader

Omröstning: 4.4/10 (13 röster lagda)

15 Är och Ätta mÄnader. Alla tycker att jag Àr ett barn, tÀnkte hon. Varför kunde det inte vara november nu? Hon skulle fylla 16 den 11:e november och hon lÀngtade sÄ att hon kunde spricka. 16 Är, det lÀt magiskt och spÀnnande. Man blev vuxen dÄ. Fick lov att göra en massa som var förbjudet nu.
- Du fÄr vÀnta tills du blir 16.
Hur ofta hade hon inte hört det? Det kröp i hela kroppen pÄ henne. Hon skulle minsann visa dem. Det Àr ju för att jag ser ut som ett barn ocksÄ, tÀnkte hon. Hoppas att jag kan fÄ i alla fall lite mer bröst och former nÀr jag blir 16.

A love story

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

Ett par dagar efter de omtumlande upplevelserna hos hypnotisören och hans tvÄ kvinnor ringde Saras bÀsta kompis Liza och frÄgade om hon hade tyckt om presenten.
- Joo, stammade Sara, men jag visste inte ?
- Jag vet, svarade Liza hastigt, kom hem till mej ikvÀll sÄ kan vi vÀl prata om det. Jag lÀngtar efter att fÄ trÀffa dej, tillade hon med lÄg röst och la pÄ luren.
Sara stod kvar med luren i handen. Hon bet sej i lÀppen och kÀnde en oro i magtrakten.

AffÀrsresan

Omröstning: 1.5/10 (2 röster lagda)

Jag hade lĂ€nge tittat efter henne, fantiserat, kallsvettats i hennes nĂ€rvaro, onanerat med bilden av den kvinnans former pĂ„ min inre bioduk. Ända sen min första dag pĂ„ kontoret drömde jag om henne pĂ„ avstĂ„nd, sĂ„g efter henne i korridorerna, det mörka hĂ„ret, den kĂ„ta munnen som ibland kunde se sĂ„ strĂ€ng ut, de fylliga formerna med bröst som ville sprĂ€nga ur de strikta, grĂ„ drĂ€kterna och benen som i höga klackar fick höfterna att svĂ€nga pĂ„ ett besvĂ€rande sexigt sĂ€tt.

Andra Sidan, del 1

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Vad var det som hade hÀnt med min kompis Sandra? Var hade hon tagit vÀgen? Samtalet med hennes sambo hade varit mycket konstigt. Och varför hade hon inte talat om för mig att hon slutat pÄ sitt jobb? Jag skulle bli tvungen att ringa hem till dem igen.

Andra Sidan, del 2

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

Jag satt vid mitt skrivbord pÄ jobbet och tÀnkte tillbaka pÄ gÄrdagsnatten. Richard och jag hade Àlskat som besatta och han hade tagit mig till orgasm tvÄ gÄnger, det hade aldrig hÀnt med honom förut.

Andra Sidan, del 3

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

- Vad tyckte du om klÀderna?, sa rösten i telefonluren.
Jag satt vid mitt skrivbord pÄ jobbet efter helgen.
- Vad fÄr dig att tro att jag skulle ha testat dom?, svarade jag trotsigt.
- Du var hemma sjÀlv nÀstan hela helgen.
Det sög till lite i magen och jag började kÀnna en viss oro. Hur kunde han veta att jag varit ensam?
- Och?, svarade jag kort med ett försök till samma trotsiga tonlÀge. Men rösten bar inte riktigt.
- Och Sandra! Har du lÀrt kÀnna henne?
Det var ett jÀvla tjat om att lÀra kÀnna Sandra, tÀnkte jag. Men vÄgade inte sÀga det.

Anna, modell

Omröstning: 3.0/10 (5 röster lagda)

DÄ Annas konsumtionsvilja var nÄgot större Àn det studiebidrag som landade pÄ hennes konto varje mÄnad hade hon sedan en tid sett sig om efter sÀtt att tjÀna lite extra pengar.

Annas natt 2.

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Efter att Anna pustat ut sÄ visades hon till duschen och dÀr mötte jag henne. Hon sÄg pÄ mig och viste inte riktigt vad hon kunde vÀnta sig för reaktion. Med oroliga ögon synade hon mig och vÀntade.
? Fan va du va lÀcker!
Anna log. Det var de hon ville höra, en bekrÀftelse pÄ att det som hÀnde var okej med mig. Jag gick fram till henne och strök hennes kind. Anna slöt ögonen.

Annas natt Del 1.

Omröstning: 3.3/10 (3 röster lagda)

En lÀngre tid hade jag och min sambo fungerat mindre eller inte alls i sÀngen. Tiden fans liksom inte dÀr och om det fanns tid sÄ fanns det inget sug. NÀr vi fick barn sÄ blev det de första Ären lite si och sÄ med sexlivet och den trenden höll i sig. PÄ senare tid sÄ började jag att kÀnna avsaknad. Jag prövade vid flera tillfÀllen att prata med henne om detta men hon förstod inte riktigt hur jag menade. Det Àr kanske inte konstigt efter som hon inte kÀnde nÄgon saknad av sex.

Annas natt del3.

Omröstning: 6.3/10 (3 röster lagda)

Annas natt del 3.
Vi vaknade efter nÄgot som vi trodde var timmar av att det var nÄgon som knackade pÄ vÄr dörr. PÄ trötta ben gick jag till dörren och öppnade. Utan för stod en bedÄrande blondin och sa att madam get henne i uppgift att vara vÄr personliga betjÀnt. Anna satte sig upp i sÀngen och tittade pÄ blondinen.
- Du tÀnker vÀll inte lÄta den lilla söta varelsen stÄ dÀr ute!
Jag klev Ät sidan och hon klev in. Anna studerade henne frÄn topp till tÄ och verkade gilla det hon sÄg.
- Vet ni vad? Jag tror att jag skulle behöva ett bad! Skulle du kunna fixa det?

AnstÀllningsintervjun

Omröstning: 4.0/10 (2 röster lagda)

Äntligen kallad till jobbintervju. Efter att varit arbetslös i 4 mĂ„nader, och sökt sĂ„ mĂ„nga jobb sĂ„ hade jag nĂ€stan gett upp hoppet.
SÄ ringde telefonen, idag klockan tre ska jag vara dÀr, ett assistentjobb. Precis det jag Àr ute efter.
Jag kommer ut ur duschen. Jag har inte sÄ lÄng tid pÄ mig nu. Tar pÄ mig ett par svarta stringtrosor, svarta stay-up, och min svarta spetsbh.
En kort grÄ-svart kjol som Àr rÀtt sÄ utmanande men ÀndÄ vÀlsofistikerad. En tunn benvit blus med korta Àrmar. NÄgot mer behövs inte i denna sommarvÀrme.

AnstÀllningsintervjun

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

NÀr jag vaknade pÄ morgonen sÄ visste jag att jag bara mÄste fÄ jobbet jag skulle pÄ intervju om. Jag kÀnde pÄ mig att den hÀr dagen sÄ skulle nÄgot speciellt hÀnda.

Är du inte ens vatten vĂ€rd?

Omröstning: 6.7/10 (3 röster lagda)

Jag gÄr med ovana sÄ fort dem höga klackarna tillÄter mej i rÀdsla för att inte komma till dej fort nog och dÀrmed missbehaga dej.
-Ja Freddan sÀger jag och stÀller mej framför dej dÀr du sitter i soffan med hÀnderna pÄ ryggen och blicken i golvet precis som jag blivit tillsagd.
Jag kÀnner din blick kritiskt granska min kropp som alltid. Jag hoppas innerligt att du Àr belÄten med hur jag ser ut och stÄr, minsta lilla fel och jag vet att jag fÄr sota för det.

Brosans 18-Ă„rsfest

Omröstning: 4.0/10 (2 röster lagda)

NÀr jag vaknade pÄ lördagsmorgonen strÀckte jag pÄ mig som en nöjd katt. Jag tÀnkte pÄ festen som skulle komma senare pÄ kvÀllen. Brosans 18-Ärs fest... Han polare skulle komma över (bara killar) och rÄfesta. Eftersom det som sagt bara var killar skulle jag bli den enda tjejen. Morsan och brosans farsa hade dragit hemifrÄn igÄr för att gÄ pÄ nÄn jÀvla museeutstÀllning och jag hade inge lust att hÀnga pÄ. Min bror eller egentligen min styvbror, Jonathan har brunt hÄr och gröna ögon.

Cafemys

Omröstning: 10.0/10 (2 röster lagda)

Det regnar ute. Ett typiskt sÄdant dÀr höstregn som liksom rinner ner ur molnen och gör vÀrlden alldeles vÄt och ruggig och kall. Men vi har det varmt och skönt. Vi sitter pÄ vÄrt favoritcafé och fikar, diskuterar livet och vÀrlden. Inte helt ovÀntat blir samtalsÀmnet sex nÀr de övriga blivit uttömda. Vi kÀnner varandra ganska bra eftersom vi pratat mycket över internet, men vi har bara trÀffats irl fyra-fem gÄnger, sÄ det kÀnns fortfarande lite pirrigt. Jag kÀnner mig vÀldigt attraherad av dig, och hoppas att det inte mÀrks allt för tydligt.

charlotte - hur jag lÀrde mig !

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

CHARLOTTE
Min invigning i mer avanserad sex var bÄde ovanlig och otÀck, men ocksÄ fascinerande och oförglömlig. Jag var dÄ tjugotvÄ Är och arbetade pÄ ett tvÀttföretag i Solna. Jag tog emot bestÀllningar och skötte registret och hjÀlpte till med packningen ibland. Jag var en vanlig, ganska trevlig och normalt snygg blond tjej som gÀrna skrattade och hade kul. Jag var definitivt ingen oskuld.

Dansen med diablo - 1

Omröstning: 7.0/10 (1 röst lagda)

Mörkret kÀndes sÄ massivt att det förmodligen gick att skÀra med kniv, Lena lÄg bunden pÄ madrassen och kunde inte gör annat Àn vÀnta. Tidigare den dagen hade hon och hennes man Micke landat i detta förhatliga land. Semester hade han sagt! Men det verkade som om han Àn engÄng lurat henne i en av sina fÀllor.

Den oskuldsfulla flickan

Omröstning: 6.5/10 (2 röster lagda)

Det var mörk och dyster kvÀll, vinden blÄste kraftigt och man kunde höra dess sus genom rutorna tillsammans med regnets smattrande och Äskan som dundrade. Det var en typisk höst kvÀll i Göteborg. Denna kvÀll var ÀndÄ speciell för en flicka som hette Sanna. Det var nÀmligen hennes 15 Ärs dag. Sanna var en mycket söt tjej. Dock Àr hon uppfostrad pÄ gammaldags vis och Àr mycket tillbakadragen och kysk av sig. Hon Àr ensam, utstött och har inga direkta vÀnner att prata med.

Den oskuldsfulla flickan (modifierad version)

Omröstning: 5.8/10 (4 röster lagda)

Vinden, som likt tusen vargar ylade över taket pĂ„ den fina högstadieskolan i utkanten av Göteborg, svepte in regn över skolgĂ„rden och fick de smĂ„ lövtrĂ€den som vĂ€xte i rabatterna att darrande fĂ€lla sina bruna höstlöv. Åskan mullrade, och med jĂ€mna mellanrum lystes den förmörkade himlen upp av ljungande blixtar.

Den oskuldsfulla flickan *

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Vinden, likt tusen vargar ylade över taket pĂ„ den fina högstadieskolan i utkanten av Göteborg, svepte in regn över skolgĂ„rden och fick de smĂ„ lövtrĂ€den som vĂ€xte i rabatterna att darrande fĂ€lla sina bruna höstlöv. Åskan mullrade, och med jĂ€mna mellanrum lystes den förmörkade himlen upp av ljungande blixtar.

Den totala förnedringen del II

Omröstning: 6.5/10 (2 röster lagda)

Del II:

- Vad Àr det du vill ? Att jag ska lÄta dig spruta mig i ansiktet och krypa ut pÄ alla fyra för dom hÀr mÀnniskorna ?
- Japp, exakt sÄ Àr det. För ditt eget bÀsta förvisso. Om du uppför dig ordentligt sÄ kanske du kommer undan lÀtt... Gapa nu, sÄ jag fÄr anvÀnda din mun som fitta. Det Àr lika bra att du vÀnjer dig för jag lÀr inte vara den sista som gör det hÀr inatt.

Den totala förnedringen, del I

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Denna historia utspelar sig för ett par Är sedan men har etsat sig fast i mitt minne för alltid. Jag sjÀlv och min dÄvarande flickvÀn reste till Turkiet en varm sommarvecka i Augusti. VÄrt förhÄllande var relativt stabilt och sexlivet likasÄ. Jag hade upptÀckt att jag kunde berÀtta sexiga fantasier för min flickvÀn, innehÄllande gruppsex och dominans och hon tÀnde nÄgot enormt pÄ det.

Den totala förnedringen, del III

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Den totala förnedringen del III:

Det ovÀntade

Omröstning: 3.5/10 (2 röster lagda)

Typiskt nog verkar det blÄsa upp till storm just som jag kommer upp frÄn tunnelbanan vid RÄdmansgatan. Vinden fÄr mitt, för en gÄngs skull utslÀppta hÄr att flyga Ät alla möjliga hÄll och vÀnster. Jag suckar och skyndar pÄ mina steg, sÄ att jag snart kommer fram till Stadsbibliotekets trappa.
Jag springer med dubbla steg Ät gÄngen och sjÀlvklart snubblar jag pÄ nÀst sista trappsteget. BerÀttelsen om O flyger ur min hand och jag trillar framlÀnges sÄ att knÀt slÄs hÄrt mot trappkanten.

Dominans = njutning?

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

?30-Ärig kvinna söker ungt par för sexlekar. Jag Àr en dominant kvinna, nyss fyllda 30 som söker ett ungt par som vill leka med mig. Jag erbjuder en vÄt fitta och ett trÄngt rövhÄl. Ni erbjuder mig era kroppar?

Dominans frĂ„n Öst

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

Jag stod och vÀntade pÄ bussen. Bredvid mig stod det tvÄ kvinnor i 30-Ärs Äldern. De var österifrÄn dÄ deras sprÄk lÀt som ryska. De klÀdde sig lite "billigt", men sexigt. Jag gick fram till den ena av dem som hade tajta skinnbyxor pÄ sig och tog henne försiktigt pÄ rumpan. Gud vad sexigt med de dÀr lÀderbrallorna pÄ!

Dominant tjej med ug man

Omröstning: 4.3/10 (3 röster lagda)

En annorlunda klippning

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Det var lördag eftermiddag mitt i sommaren och senare pÄ kvÀllen skulle jag pÄ inflyttningsfest hos en gammal polare som precis flyttat till stan. Jag hade sjÀlv flyttat till Malmö rÀtt sÄ nyligen. Efter att ha pluggat i 3 Är pÄ en mindre ort var det kul att komma till en större stad. Jag var nu 23 Är och jobbade pÄ ett café. Som kille i mina bÀsta Är var det ett riktigt behagligt jobb dÄ de flesta som kom dit var tjejer i övre tonÄren.

En Äterkommende dröm

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Jag vaknar mitt i natten med ett ryck. En isande vindil har vÀckt mej till liv. Sömndrucken försöker jag att sÀtta mej upp i sÀngen. Det gÄr inte. NÄgon har bundit fast mina armar och ben i min sÀngs ben. Min sÀng förresten i mitt förvirrade tillstÄnd har jag inte lagt mÀrke till att jag befinner mej nÄgon annanstans.

En dag i Victor Franks liv

Omröstning: 8.5/10 (2 röster lagda)

Jag ska erkÀnna det ? jag Àr en sexmissbrukare! SÄ var det sagt?
Jag har försökt komma till rÀtta med det en lÀngre tid, gÄtt pÄ terapikurser och samtal men inget hjÀlper, jag Àr fast! Jag gÄr omkring med en permanent stÄfrÀs dagarna i Ànda och det verkar inte finnas nÄgot bot för det heller?