Trans

Alexandra

Omröstning: 8.3/10 (6 röster lagda)

Jag och min flickvÀn Linda hade hyrt en stuga pÄ Gotland. Vi hade precis Àtit och jag var precis pÄ vÀg att sÀtta pÄ bastun nÀr det knackade pÄ dörren. Linda och jag tittade förvÄnat pÄ varandra och hon gick för att öppna. Jag hörde att regnet öste ner och en okÀnd röst som mumlade fram nÄgonting. Linda sade Ät den okÀnda att komma in och min nyfikenhet tvingade mig att kolla vem det var. En ung tjej i tjugoÄrsÄldern klev in och sa hej.
- Hon behöver lÄna telefonen, hon har fÄtt punktering, förklarade Linda.
- Visst, svarade jag. Kom in.

Festen

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Den hÀr berÀttelsen utspelar sig för nÄgra Är sedan nÀr jag var pÄ en fest med 1950-tals tema. Eftersom det kan vara en hel del av lÀsarna som inte Àr sÄ bevandrade i olika tiders mode, sÄ kan jag berÀtta att tjejerna pÄ 1950-talet ofta bar mycket vida kjolar som stod ut med hjÀlp av flera lager styva underkjolar. Stay-ups fanns inte utan man anvÀnde strumpeband och strumpebandshÄllare. För att fÄ en snygg figur anvÀndes korsetter och gördlar.

Min bÀsta vÀninna

Omröstning: 1.5/10 (2 röster lagda)

Vi hade Àtit en god middag, med vin och ost som avslutning och satt nu i soffan behagligt avslappnade och tittade pÄ MTV och smÄpratade. Vi satt nÀra och snuddade varandra dÄ och dÄ, vÄra respektive klÀnningar hade hasat upp en bit och visade att vi bÄda hade mörka tunna strumpor pÄ oss. VÄra ben snuddade varandra och förstÀrkte kÀnslan av sensualitet nÀr nylon mötte nylon.

Ombytta roller

Omröstning: 4.0/10 (2 röster lagda)

Roger stog i duschen nĂ€r de kom, nĂ€r han hörde köksdörren öppnas och sedan ett mummel av röster. Även om han inte hade stĂ„tt och onanerat, vilket han nu rĂ„kade göra, skulle chanserna att hinna mota besökarna i grind varit smĂ„. Nu tog det en liten evighet innan han vĂ„gade sig ut med en handduk runt höfterna för att kontrollera vilka inkrĂ€ktarna var, och det skulle visa sig vara pĂ„ tok för sent.

Transsex

Omröstning: 6.0/10 (4 röster lagda)

Upphetsad och lite lÀtt orolig, sÄ kunde man bÀst beskriva Olas kÀnslor just nu. Orolig var han för att han lÄg pÄ mage i hans och Maggans stora dubbelsÀng, bunden till hÀnder och fötter. Men egentligen var det inte det som gjorde honom mest bekymrad. Vad som verkligen störde honom var det mycket eleganta raffsetet han hade pÄ sig!
I ett svagt ögonblick, pÄverkad av kÄthet och alkohol, hade han lovat sin fru att förverkliga en av hennes fantasier. Att han var bunden var vÀl inte mer Àn rÀttvist, tyckte han, eftersom han brukade binda och utnyttja henne. Men raffset?!

Tvingad att bli transa

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Arton Är och strandsatt pÄ en öde ö med med en amerikansk
marinkÄrssoldat, jag kom inte ihÄg hur jag hamnat dÀr, men med tanke pÄ
situationens allvar sÄ spelade det inte sÄ stor roll. ResvÀskor i
hÄrdplast hade spolats upp pÄ stranden, dessa tog vi genast hand om, vi
genomsökte varenda en med hopp om att hitta mat eller nÄgot som skulle
kunna hjÀlpa oss att överleva.
Min nye kamrat var tystlÄten men kunnig, han hade snart byggt oss ett
litet lÀger vid stranden, i vilket vi nÀtt och jÀmt fick plats
tillsammans. Han hette Art och det var han som tog hand om att skaffa