Voyeurism

...culture beats...

Omröstning: 5.2/10 (14 röster lagda)

Jag gick rad efter rad pÄ jakt efter en 1700-tals roman med tydliga erotiska undertuner. Efter att ha sett Quills med Kate winslet, denna kvinna som fÄr min kuk att reagera mycket positivt varje gÄng jag ser henne. Nu var jag inte ute efter Marqis De Sade, utan efter en helt okÀnd författare, kvinnlig dessutom. Det kvinnor skriver om sex gör mig mycket kÄtare Àn vad mÀn skriver om samma Àmne. Mer sensibelt, mer nÀra och oÀndligt mer upphetsande.
Men som sagt, jag hittade inte det jag ville ha.

...men jag sov inte...

Omröstning: 4.5/10 (8 röster lagda)

Det började för tvÄ Är sedan och sedan dess har det blivit mÄnga sköna stunder?
Jag och min fru Pia hade flyttat frÄn stan ut pÄ landet. DÀr bodde vi med vÄra tvÄ barn och förutom ekonomin sÄ var allt frid och fröjd.

15 Är och Ätta mÄnader

Omröstning: 4.4/10 (13 röster lagda)

15 Är och Ätta mÄnader. Alla tycker att jag Àr ett barn, tÀnkte hon. Varför kunde det inte vara november nu? Hon skulle fylla 16 den 11:e november och hon lÀngtade sÄ att hon kunde spricka. 16 Är, det lÀt magiskt och spÀnnande. Man blev vuxen dÄ. Fick lov att göra en massa som var förbjudet nu.
- Du fÄr vÀnta tills du blir 16.
Hur ofta hade hon inte hört det? Det kröp i hela kroppen pÄ henne. Hon skulle minsann visa dem. Det Àr ju för att jag ser ut som ett barn ocksÄ, tÀnkte hon. Hoppas att jag kan fÄ i alla fall lite mer bröst och former nÀr jag blir 16.

2030

Omröstning: 5.7/10 (7 röster lagda)

Dörren glider upp med ett diskret pysande omedelbart som han lÀgger handflatan mot handtaget. Det Àr inte mÄnga steg genom foajen fram till nÀsta dörr med texten Herrar. Inne i omklÀdningsrummet stÄr Hans halvklar, i övrigt verkar inte efter-jobbet-rusningen kommit igÄng Àn.
-Hej Peter.
-Tjena Hans, jaha dÄ var det dags igen, sÀger jag och dörren till mitt skÄp glider upp med samma eleganta pysande.
-Har du kollat vilka som Àr inne, Hans? FrÄgar jag.

Åboresan, del 1

Omröstning: 4.0/10 (2 röster lagda)

Vi Ă€r nĂ„gra stycken som ska Ă„ka till Åbo, det Ă€r jag, min fru och ytterligare tvĂ„ par.

AffÀrsmötet

Omröstning: 5.7/10 (3 röster lagda)

Isak jobbade pÄ IT-företag som programmerare, men var sÄ pass duktig pÄ det han gjorde att han ofta blev klar i förtid och dÀrför mest Àgnade arbetstimmarna pÄ kontoret Ät att sitta och chatta, maila och surfa pÄ nÀtet. I nÄgra veckor nu hade han mailat med en söt tjej vid namn Emma, frÄn Visby, och deras favoritÀmne var givetvis sex. Idag diskuterade de trosor. Emma berÀttade att hon ibland gÄtt ut utan trosor, pÄ klubbar och liknande, nÀr hon kÀnt sig lite extra pilsk.

Afrikas djungler

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

I verkligheten ser jag ut som en vanlig svensk, men i den hÀr fantasin Àr jag en mörk, ung kvinna frÄn Afrikas djungler. Jag lever i en by i Afrikas djupaste, hemligaste djungler. Min hud Àr lika brun som kaffebönor och mitt hÄr Àr lockigt och korpsvart.

After work...

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

Efter en hektisk period pÄ jobbet, med mycket övertid, kom Àntligen lugnet. Under onsdagen fick jag undan de flesta papperna pÄ skrivbordet relativt tidigt och smet hem ett par timmar tidigare. NÀr jag kom hem var det helt tyst i huset. "hon Àr vÀl och handlar eller nÄt" tÀnkte jag och gick upp för att byta om. NÀr jag kom upp för trappan ser jag att sovrumsdörren Àr nÀstan helt stÀngd och jag hör ett lÀtt stönande dÀr inifrÄn. Nyfiken smyger jag fram till dörrspringan och fÄr se henne liggandes, naken, pÄ rygg i sÀngen.

Äldre Ă€r skönast....

Omröstning: 6.0/10 (6 röster lagda)

Jag sitter pÄ tunnelbanan, en kvinna i övre 50 Ärs Äldern sitter mitt emot mig i en fin klÀnning, jag Àr uppklÀdd efter en middag, lite halvpÄverkad av vinet som har serverats till maten. Hon tittar pÄ mig och jag kÀnner ett sting av kÀttja i kroppen, vi sÀger ingenting och nÀr hon skall gÄ av sÄ nickar hon bara till mig och jag kliver av ocksÄ.

All new world

Omröstning: 3.3/10 (3 röster lagda)

Jag stÄr nervöst och vÀntar vid tunnelbanan.

Eftersom jag inte vet vad han tycker om sÄ har jag tagit pÄ mig en kort jeanskjol,
vit skjorta och satt upp hÄret i tvÄ toffsar pÄ vardera sida. Det pÄminde vÀldigt mycket om en liten skolflicka
och jag hoppas att han inte ska lÀgga mÀrke till min anstrÀngning att försöka vara honom till lags.
VÄrat möte var baserat pÄ att jag av nyfiken helt ville lÀra mig nera om Master/slyna spelet.

Andra gÄngen jag fick kuk

Omröstning: 5.0/10 (2 röster lagda)

HjÀlpte en av min farsas goda vÀnner, Ali, i pizzerian, nÀr en kund kom in. En klasskamrat till mig. Han var medellÄng med ett sött pojkansikte och brunt, halvlÄngt, lockigt hÄr. Hans kropp var slank, vÀltrÀnad men inte muskulös och i hans byxor dolde sig en 18 cm kuk (det visste jag inte dock (Àn!!!)). En sÄn dÀr fruktansvÀrt söt pojke som jag alltid förÀlskade mig i. Typiskt att han skulle komma just nu nÀr jag stod hÀr, alldeles dammig av mjöl, iklÀdd en tajt t-shirt och jogging byxor med hÄret uppsatt bakom huvudet.

Anna och Per gÄr pÄ Bio

Omröstning: 4.0/10 (2 röster lagda)

Per och Anna hade hÄllt ihop i mÄnga Är och livet lunkade pÄ. Allt var bekant, allt kÀndes igen, vÀnner var desamma och deras kÀrleksliv var ganska trist och enformigt. SÄ hÀnde det sig en dag att Anna nÀr hon var hos frissan lÀste om olika knep för att sÀtta fart pÄ den erotiska samvaron. Efter att ha lÀst artikeln hade hon strategin klar, det var dags för nÄgot nytt, nÄgot som skulle vÀcka nytt liv i Pers nÀstan insomnade lem. En kvÀll nÀr Per kom hem frÄn jobbet föreslog Anna att de skulle gÄ pÄ bio. Det var sÄ lÀnge sedan de sÄg en biofilm.

Annas natt Del 1.

Omröstning: 3.3/10 (3 röster lagda)

En lÀngre tid hade jag och min sambo fungerat mindre eller inte alls i sÀngen. Tiden fans liksom inte dÀr och om det fanns tid sÄ fanns det inget sug. NÀr vi fick barn sÄ blev det de första Ären lite si och sÄ med sexlivet och den trenden höll i sig. PÄ senare tid sÄ började jag att kÀnna avsaknad. Jag prövade vid flera tillfÀllen att prata med henne om detta men hon förstod inte riktigt hur jag menade. Det Àr kanske inte konstigt efter som hon inte kÀnde nÄgon saknad av sex.

Annikas förslag, del 1

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

Annika och jag hade trÀffats i ungefÀr ett Är, vi hade inte sÄ mycket tid att ses men nÀr vi vÀl gjorde det brukade det betyda att vi Àgnade hela dygn Ät att knulla. Jag brukade samla pÄ mig sperma och onanerade nÀstan fram till orgasm dagarna före vi skulle ses. Sperman lÀt jag sedan spruta ut över hennes kropp.

Äntligen

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Du hade bjudit hem mig till dig efter att vi hade chattat hett lÀnge ..du var nyfiken pÄ att trÀffa mig som Àr Àldre och mkt mera erfaren Àn dina jÀmnÄriga Àlskare ........
Jag skulle komma kl 14 pÄ lördagen, ringde pÄ men du var inte hemma.....vÀntade ett tag i trappen, dÄ hör jag snabba steg nerifrÄn ..du kommer upp ...Ä sÀger
- UrsÀkta att jag Àr sen, bussen kom sÄ sent
Sen nÀr vi kommer in sÄ sÀger du till mig att du mÄste kasta dig en snabbis i duschen ....och visar mig in i vardagsrummet Ä soffan sÄ lÀnge.

Äntligen

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Jag var pÄ vÀg hem frÄn en kompis en sen lördagkvÀll nÀr jag sprang ihop med Maria, en gammal klasskamrat. Vi hade alltid kul tillsammans pÄ högstadiet men sedan valde vi olka gymnasium och har knappt sett varandra sen vi slutade nian tillsammans för fyra Är sedan.
- Hej.
- Hej, hur Àr det?
- Bra, sjÀlv?
- Bra...
Konversationen avstannade och jag var precis pÄ vÀg att sÀga nÄgot lamt om att jag skulle hem och sova nÀr Maria bröt isen.
- Kom igen, vi har inte setts pÄ fyra Är, hÀnger du med hem pÄ en kopp té och snackar lite skit.
- GĂ€rna!

Åsa pĂ„ fest

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Jag och min pojkvÀn Martin var bjudna till en fest hos en bekant. Vi kÀnde nÀstan ingen av de andra som var bjudna till festen, men jag visste pÄ ett ungefÀr vilka de var. Bland annat var det en tjej som hette Frida som skulle komma. Hon var en tjej som jag ofta trÀffade pÄ gymet, men eftersom vi inte kÀnde varandra, sÄ brukade vi inte prata. Hennes kropp var dock bland det lÀckraste som gÄtt i ett par skor.

Återförening med bonus

Omröstning: 6.5/10 (6 röster lagda)

TvÄ Är efter vÄr seperation trÀffades vi igen. Det var kanske inte meningen att det skulle vara vi men kÄtheten tog överhand och Linda följde med mig hem och vi hade Äter störtskön sex. Jag tog henne bakifrÄn och jag Àlskade att se hennes lilla fina stjÀrt igen. Hon hade börjat Àta P-piller och för första gÄngen kunde jag lÄta det gÄ i henne.

Att Àlska pÄ distans

Omröstning: 7.5/10 (2 röster lagda)

Det hÀr var de tredje par trosorna hon förstört den hÀr veckan.

Att dressera en kvinna, del 1

Omröstning: 4.0/10 (2 röster lagda)

Beslutet.
Vi satt mitt emot varandra i festlokalen pÄ varsin stol utan nÄgot bord emellan oss. Hennes svarta klÀnning var kort och hon satt med benen lite isÀr. Om det var medvetet eller ej kunde jag inte avgöra. Jag följde hennes strumpbeklÀdda ben upp under klÀnningen. Jag kunde se hennes trosor, de var vita.

Australien

Omröstning: 9.3/10 (3 röster lagda)

NĂ€r jag var liten skilde sig mamma och pappa.
Mamma flyttade till Australien med min lillasyster Åsa och jag stannade kvar i Sverige med pappa.
Jag saknade mamma och min lillasyster vÀldigt mycket i början, men det gick över.
Det har gÄtt sex Är sen jag trÀffade min lillasyster och mamma sist men vi hÄller kontakten genom e-mail och Internet.
Jag var Àntligen pÄ vÀg.
Nu satt jag pÄ planet som just hade lyft frÄn Arlanda.
Efter tre tunga veckor pÄ ett ruttet jobb under lovet skulle jag Àntligen fÄ fira lite jul.

Avsugen av storasyrran

Omröstning: 8.8/10 (6 röster lagda)

Avsugen av storasyrran
KaraktÀrer:
Jag - Johan: 18 Ă„r
Min storasyster Linda: 19 Ă„r
Min mamma Ritwa: 47 Ă„r
Acceptera att detta bara Àr fantasier. För er som tar illa upp kan jag sÀga att jag kan skilja pÄ drömmar och verklighet. Dock kan denna historia mycket vÀl ha kunnat hÀnda. Det beror förstÄs pÄ hur skev eran fantasi Àr...
Men till er andra vill jag önska mycket Nöje! Observera dock att denna novell avnjutes bÀst med en kall och skön bÀrs i nÀven... eller en skön dildo i vÄta fittan kanske?

Kapitel ett

Bakom Baren

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

Erik var en ganska smal kille, blond och benig, inte direkt nÄgon som man tittade alltför mÄnga gÄnger pÄ. Han var ocksÄ student, pluggade pÄ Lunds universitet och aktiv pÄ en av nationerna. Speciellt bakom baren. Det var ganska fÄ veckor som det inte hÀnde sig att han stod och hÀllde upp öl ur de slitna ölpumparna till överförfriskade ungdomar.

Bakom min rygg

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

SÄ vad hÀnde egentligen? Det började i baren pÄ Carlsson,nÀr Veronica skulle gÄ till baren och hÀmta en drink. Bredvid henne i baren stod en kille i 30 Ärs Äldern och sög pÄ en whiskey. Uppenbarligen sade han nÄgonting till henne som hon inte hörde för hon böjde sig framÄt som för att höra bÀttre. NÀr han sedan repeterade vad han sagt, blev hon röd i ansiktet och började skratta. Hon kom tillbaka till bordet och satte sig och jag frÄgade vad som hade hÀnt och hon sade att han ?komplimerat? hennes bröst.

Bar i Hamnkvarteren

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Det Àr ganska sent pÄ kvÀllen nÀr du promenerar lÀngs de regnvÄta kullerstensgatorna i de sÀmre kvarteren i staden. Du snavar och smÄsvÀr lite för dig sjÀlv eftersom de lÄrhöga stövlarna din Àlskare sagt Ät dig att bÀra har smala höga klackar som gör det svÄrt att ta sig fram pÄ kullerstenarna. Medan du snavar försöker du tyda gatskyltarna i halvmörkret och hoppas att du Àntligen skall hitta baren ni skulle mötas pÄ.

BAREN

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Vi pratar med varandra pÄ telefon under dagen, du berÀttar att du skall gÄ pÄ krogen ikvÀll med nÄgra tjejkompisar. Jag ler lite för mig sjÀlv och svarar jaha vad kul.
NÀr jag anlÀnder till krogen dit du sagt att ni skulle sÄ sÀtter jag mig pÄ en undanskymd plats och söker efter dig med blicken. Hittar dig! Tittar pÄ dig frÄn en plats dÀr du inte kan se mig. Du har en tajt topp som lÀmnar en bit av magen bar, en kort kjol som rÀcker precis nedanför dina vÀlformade skinkor.

BarfotakÄt - del 1

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Fredrika:

Klassliv

Sorlet Àr konstant, ligger som en matta över klassrummet. Matilda sitter snett framför mig, nedsjunken med ena armhÄlan hÀngande över ryggstödet, armen rastlöst dinglande. Alltid stÀndigt fnittrande, stÀndigt viskande och medelpunkten i den stÀndiga strömmen av smÄ lappar i olika fÀrger, vandrande mellan bÀnkraderna och det handlar om killar, vilka som Àr söta eller mindre söta, alltid Àldre och aldrig, aldrig nÄgonsin nÄn frÄn klassen.

BarfotakÄt - del 2

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

Matilda:
Pirr i magen
Jag Àr klÀdd i svart polotröja, stentvÀttade jeans och tennisskor. Brösten kÀnns svullna och ömmande. Jeansen som Àr helt nya Àr fortfarande stela och trÄngt Ätsittande med mittsömmen skavande i skrevet.
Angelika min bÀnkgranne sitter och synar sina naglar sÄ ingÄende att hon verkar totalt uppslukad och fullstÀndigt omedveten om bilringarna som spÀnner ut under hennes kanariegula t-shirt. Jag stirrar Àcklad pÄ hennes flottiga och rödsvullna fingertoppar, sönderbitna ner till köttet.

Barnvakten

Omröstning: 5.0/10 (1 röst lagda)

Ligger hÀr med lite "handarbete" och funderar. Kommer ihÄg den dÀr gÄngen dÄ jag var i tio-elva Ärs Äldern, och min bror tvÄ Àr yngre. VÄra förÀldrar skulle gÄ bort den hÀr kvÀllen, pÄ bio tror jag, och som vanligt skulle granntjejen, Ellen, sitta barnvakt. Hon var en ruskigt gammal tant, nÀstan arton Är. Jag hade sett att hon fÄtt börja övningsköra med familjens bil. Hon var en ljus tjej, som brukade ha hÄret ihopsatt till en hÀstsvans pÄ ryggen. Det nÄdde halvvÀgs ner pÄ ryggen. BlÄ ögon, rÀtt smal, fast med en rund och fin rumpa och rÀtt stora bröst.

Bastun

Omröstning: 6.0/10 (3 röster lagda)

För nÄgra Är sedan var jag och min dÄvarande sambo Anna pÄ besök hos ett par vÀnner, Jenny och Janne. De hade precis flyttat in i en villa och Janne var omÄttligt stolt över sin bastu. Vi bestÀmde oss för att prova den, men Jenny ville hellre förbereda middagen. Jag och Janne klev in och satte oss högst upp medan Anna satte sig med uppdragna knÀn pÄ bÀnken nedanför mig, vÀnd mot Janne. Vi hade ofta badat nakna tillsammans under vÄra gemensamma semestrar, sÄ det kÀndes sjÀlvklart att vara det Àven hÀr.